Kaido dışı meyve ağırlıklı gördük hep, hem smile kullanıcıları hem zoan kullanıcıları saf meyveyle dövüştü. Queen direk kafa attı Big Mom'a daha napsınlar göstermek için. Haki bile eklemedi düşünün.
Jack de öyleydi lakin. Zoan dönüşümüyle seriye girdi ve sonra hep 2 tane silahıyla gözüktü. Bu şüoheye götürüyor insanı. Keza Kaido'da öyle.Kaido dışı meyve ağırlıklı gördük hep, hem smile kullanıcıları hem zoan kullanıcıları saf meyveyle dövüştü. Queen direk kafa attı Big Mom'a daha napsınlar göstermek için. Haki bile eklemedi düşünün.
WB'nin tümenler göz dolduran meyveler ile öne çıkıyordu, Big Mom'ın komutanlar haki ile çıktı, bunlar da zoan fiziksel gücü ve dayanıklılıklarıyla çıkacaklar gibi. Çok ekstra şeyler beklemiyorum.Jack de öyleydi lakin. Zoan dönüşümüyle seriye girdi ve sonra hep 2 tane silahıyla gözüktü. Bu şüoheye götürüyor insanı. Keza Kaido'da öyle.
Ben kanat cıkarıp kombınlı ates-*kılıc-kanat(ucma) saldırılar yapar dıye beklıyorum.King - Kılıç ustası, baya iyisinden hem de. 4 tane kanatlı bir hibrid modu olacaktır muhtemelen. Ateş teknikleri de bekliyorum. Katada ne kadar gözlem varsa Kingde de o kadar armanent bekliyorum. Meyvesi sadece savunmasını güçlü hale getirmiştir.
Queen - Jozu gibi tank olacaktır. Robot kolu ile silahlari vardır muhtemelen. Deniztasi mermisi kullaniyordu Madilloman bile. Queende de vardır.
Güzel, mantıklı, isabetli bir yorumWB'nin tümenler göz dolduran meyveler ile öne çıkıyordu, Big Mom'ın komutanlar haki ile çıktı, bunlar da zoan fiziksel gücü ve dayanıklılıklarıyla çıkacaklar gibi. Çok ekstra şeyler beklemiyorum.