Ona bayılmak diyorsan...Bayıldı karakter cidden bölümde işte, o haliyle winner Kaido.
Ona bayılmak diyorsan...Bayıldı karakter cidden bölümde işte, o haliyle winner Kaido.
Şş, ana karakter ölmez. Ölmediği gibi bir de dalgasını geçtiğim Joyboy çıktı içinden.Ona bayılmak diyorsan...
Aynen bunu demeye gelmiştim bu seferki sayılmaz Luffy fanları haklı.Arkadaş bayılmadı demiş. Evet bayılmadı, çünkü öldü.
Konu neticeye bağlandı. Kaido tarafından 1'i Wano başında, 4'ü çatıda olmak üzere toplam 5 kez yenildi. Çatı dövüşünde bir kez hakisi bitti. Bir kez Ragnarok yiyince kısa süreli nakavat oldu. Bir kez off panel yenilip denize atıldı. Bir kez de öldürüldü.Aynen bunu demeye gelmiştim bu seferki sayılmaz Luffy fanları haklı.
Adamları üyelik tarihlerine göre sıralamışsınKonu neticeye bağlandı. Kaido tarafından 1'i Wano başında, 4'ü çatıda olmak üzere toplam 5 kez yenildi. Çatı dövüşünde bir kez hakisi bitti. Bir kez Ragnarok yiyince kısa süreli nakavat oldu. Bir kez off panel yenilip denize atıldı. Bir kez de öldürüldü.
Konu Wano başında yediği tekten sonraki bayılma sayısını soruyordu. Cevap: 3
3 diyen arkadaşları tebrik ediyorum.
Edit: An itibariyle 3 diyenler
Dikkatin takdire şayan. Ancak ben sıralamadım. Anketten kopyala yapıştır yaptım. Anketlerde üyelik tarihine göre sıralandığı için öyle olmuş oldu.Adamları üyelik tarihlerine göre sıralamışsın
Adam öldü öldü.Önemli olan kaç defa bayılmak değil netice, şimdi Kaido'nun musalla taşını hazırlayın.