isko 14 May 2021 #161 Kaç daha bayılır bilmem ama Kaidoyu aldığında Luffy yine bayılacak, mangakanın hobilerinden biri zaten.
Kaç daha bayılır bilmem ama Kaidoyu aldığında Luffy yine bayılacak, mangakanın hobilerinden biri zaten.
Ryuga26 16 May 2021 #162 Bu kaçıncı oldu 3 mü (wano da 1 çatıda 2 kez hatırlıyorum)eğer 3 ise tuttu tahminim. Bir daha aynı duruma düşmez diyenler ne düşünüyor acaba
Bu kaçıncı oldu 3 mü (wano da 1 çatıda 2 kez hatırlıyorum)eğer 3 ise tuttu tahminim. Bir daha aynı duruma düşmez diyenler ne düşünüyor acaba
ReaperDuke 27 May 2021 #163 En başından biliyordum demiştim yüzünde darbe izi yok hakisi bitti bayıldı diye .Hâlâ 1 kere bayılttı Son düzenleme: 27 May 2021
En başından biliyordum demiştim yüzünde darbe izi yok hakisi bitti bayıldı diye .Hâlâ 1 kere bayılttı
Densetsu no Samurai 27 May 2021 #164 Elinizi korkak alıştırmayın beyler. Allah ne verdiyse yüklenin asdf.
LaughTale 1 Haz 2021 #166 şimdi bile sanki 1 kez daha bayılacakmış gibi düşünüyorum hiç omazsa bile savaş sonu kaido yüzünden bayılır
şimdi bile sanki 1 kez daha bayılacakmış gibi düşünüyorum hiç omazsa bile savaş sonu kaido yüzünden bayılır
justahuman 1 Haz 2021 #167 Konu anlaşılmamış sanırım. Henüz bu olay ikinci kez yaşanmadı. Luffy'nin hakisi bitmiş sadece. Yaşanabilir vs bu ayrı mesele ama konuda ifade edilen şey bir daha yaşanmadı.
Konu anlaşılmamış sanırım. Henüz bu olay ikinci kez yaşanmadı. Luffy'nin hakisi bitmiş sadece. Yaşanabilir vs bu ayrı mesele ama konuda ifade edilen şey bir daha yaşanmadı.
Tyr 1 Haz 2021 #168 Bence Luffy'nin tekrar yukarı çıkıp Kaido'yu zorlaması hatta yıpratması ancak tekrar yenilmesi gerekiyor. Ciddiyim, Kaido Luffye şu an yenilmemeli.
Bence Luffy'nin tekrar yukarı çıkıp Kaido'yu zorlaması hatta yıpratması ancak tekrar yenilmesi gerekiyor. Ciddiyim, Kaido Luffye şu an yenilmemeli.
Gutts 1 Haz 2021 #169 Montana dedi ki: Luffy'nin bayılma hakkı 3'dür her zaman. Onu doldurdu daha bayılmaz bence. Genişletmek için tıkla ... Yonkouya istisna çekebilir bence.
Montana dedi ki: Luffy'nin bayılma hakkı 3'dür her zaman. Onu doldurdu daha bayılmaz bence. Genişletmek için tıkla ... Yonkouya istisna çekebilir bence.