Onu geç ray 24 ne? Çürük çarık içkici dayıyı zirve yapmışlar. Daha geçen adam kendini pazarlıyordu.Marco 69 Mihawk 43 oy mu........... Xelaq olmamız lazım.
Sexi bakışları Kaido'nun dikkatini dağıtır yine tek yemez Extiyar Ray.....Onu geç ray 24 ne? Çürük çarık içkici dayıyı zirve yapmışlar. Daha geçen adam kendini pazarlıyordu.![]()
bence de, yerse pert olur.Kata darbeyi yerse tek yer bence.Luffy daha dayanıklı olmasına rağmen yedi.K.hakiyle darbeyi atlatabilir ama tabii rahatlıkla.
Oda boşuna yazmamış herhalde o kısmı.O sayfa her seyi anlatiyor.Adam oyle olduğunu belirtiyor.Bunun aksi belirtilemezSen istediğin kadar sayfa at. Ben sana ne diyorum ? Jimbe, Croco, Magellan, Shiliew, Teach, hatta sana göre kuvvetle muhtemel Aokiji ve Akainu gelişebiliyorken bu saydığım isimlerin %90'ından daha potansiyelli olan adamın gelişmemesi mümkün değildir. 55-60 yaşına gelen bir karakter ben artık sınırıma ulaştım, gelişemem dese tamam. Oden öldüğünde 39 yaşındaydı, 39!
Zoro'nun bir slash atmasına bakar kaidonun kelle.Reyiz istediği için saldırmıyor.Zoro'ya atamaz.
O an için sınırına ulasma ihtimali'de var. Çünkü kurulan cümle gerçekten saçma. Rakip gördükçe bir insan illaki gelişir.Oda boşuna yazmamış herhalde o kısmı.O sayfa her seyi anlatiyor.Adam oyle olduğunu belirtiyor.Bunun aksi belirtilemez