Bence Ace'e kim tek atamaz diye bir konu açılmalı.Bence Ace' e kimler tek atar gibi bir konu açılmalı.
Bence Katakuri ve Cracker tek yemezdi, anketteki son dörtlünün hepsi teke gider ama. Sadece Jozu' da biraz arada kaldım.
Bence Ace'e kim tek atamaz diye bir konu açılmalı.Bence Ace' e kimler tek atar gibi bir konu açılmalı.
Bence Katakuri ve Cracker tek yemezdi, anketteki son dörtlünün hepsi teke gider ama. Sadece Jozu' da biraz arada kaldım.
Evet, daha az zahmete girilmiş olur.Bence Ace'e kim tek atamaz diye bir konu açılmalı.
Zoro, Jozu, Cracker belki Doffy ama uyanışlı Doffy'i alamaz.Ace burdaki isimlerden hangisini alabilir sana göre ?
Dragon yanından geçerken bayıltır Kaido'yu. Dragon'un rakibi İM gidip yonkouculuk oynasınlar diye dalga geçer büyük ihtimalle@Mercury Dragon niye yok, devrimcilere torpil mi geçiyorsun yoksa zaten tek yiyecekleri kesin mi?
Maşallah Yonkou'lar Itachi vol2 olmuş, forumlarda sıka sıka, tek ata ata geziyorlar.Akainu'nun tek yiyeceği biri nasıl var olabilir? Bu adam serideki tüm zirve karakterlere karşı yarı yarıya şansı olan bir adam.
Ben Fujitora hariç tek yeri işaretlemedim gerçi ama şunu diyorum:Maşallah Yonkou'lar Itachi vol2 olmuş, forumlarda sıka sıka, tek ata ata geziyorlar.![]()