Ace'de kralın iradesi var, WB'den tek yedi ama orada bitkindi. Herkes Lufy mi öyle tek yiyecek?Altdaki 3lü tek yiyorsa Ace ve Dof silinir herhalde![]()

Ace'de kralın iradesi var, WB'den tek yedi ama orada bitkindi. Herkes Lufy mi öyle tek yiyecek?Altdaki 3lü tek yiyorsa Ace ve Dof silinir herhalde![]()
Doffy e niye tek atsın adam ortağıydı..Dofy hariç de.![]()
Dof dayanıklı adam kabul ediyorum ama Luffy'nin,Kata'nın gösterdiği dayanıklılık daha fazladır bence. Ace ise 2 yumruk yedi Teach'den boynum kırılıyordu diyor yahu.Bana göre Kaido burdaki isimler arasından en net teki Cracker ve Ace'e atar.Ace'de kralın iradesi var, WB'den tek yedi ama orada bitkindi. Herkes Lufy mi öyle tek yiyecek?Rosa'da gördük ölümün kıyısında ki Dofy sırf dayanıklılığıyla yine üstün geldi.
Boyun hassas bölge, hem o söz biraz Teach övmek için söyleniyor. Ace 2 yiyecek olsa, öyle bir Vs olmazdı. Kata fazla abartılıyor, k. Haki sayesinde dayanıklı gibi gözüktü. Lufy de kendisine sence G4 ile saldırsa, ne olurdu? Craker'i şıklara bile koymaya gerek yok, kendi bisküvi askerine çarpıp saçma bir şekilde yenildi.Dof dayanıklı adam kabul ediyorum ama Luffy'nin,Kata'nın gösterdiği dayanıklılık daha fazladır bence. Ace ise 2 yumruk yedi Teach'den boynum kırılıyordu diyor yahu.Bana göre Kaido burdaki isimler arasından en net teki Cracker ve Ace'e atar.
Ace WB'yi bile yaktı oğlum adam olacaksın! Ama Ace'in kitabından sadece burayı alıyorum ona göre...Ace'i görmek güldürdü. Bu bir kıstas değil ki fsdjldasfjşljdfas