Hepsi.
La weevil kim ? Nerede kimle gördünüz de doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz ?Amirallerr-Mihawk-Rayleigh-Weevil'e tüm gücüyle saldırsa yine tek atamaz. Ha, ciddi hasar elbette verir ama bu isimler de gel vur demeyecek her halde.
Eski üçlü zaten Kaido level biriyle gayet savaşabiliyordu, onu geçtim tek yiyebilecek olsalar WB'ye korkusuzca saldıramazlardı, çekinirlerdi. Mihawk zaten bu adamı durdurmuş birinin dengi olarak geçiyor. Rayleigh desen ayrı curcuna, adam serideki belki en iyi haki kullanıcısı, genç yaşlı fark etmez bu adamlara tek atacak biri yok OP evreninde. Weevil'in ise gücü WB'nin gençliği ile kıyaslanıyor.
Yani, nereden tutsan elinde kalıyor bu konu.
Yorumu okusaydın Weevil deme nedenimi anlardın. Adamın gücünü genç Whitebeard'a benzetiyor bizzat amiral Kizaru.La weevil kim ? Nerede kimle gördünüz de doğmamış çocuğa don biçiyorsunu ?
Ee biliyoz da herbir şey denilen karakter için kesin yargıya varılmaz ki ? Bekleyin az görelim emmiYorumu okusaydın Weevil deme nedenimi anlardın. Adamın gücünü genç Whitebeard'a benzetiyor bizzat amiral Kizaru.
One Piece o tarz bir seri değil. Göstergelerle yürümüyor bu seri, serinin zirve karakterlerinin %90'ının gücünü tam manasıyla göremedik zaten, haklarında söylenenlerden yola çıkarak biliyoruz.Ee biliyoz da herbir şey denilen karakter için kesin yargıya varılmaz ki ? Bekleyin az görelim emmi
Üzdün Ben zaten amirallerin tek yiyeceğini düşünmüyorum da, kim Kaidou'dan tek yer konusu açıp şıklara Foxy, Arlong falan yazsaydım, konunun bir anlamı olmazdı. Ayrıca onların tek yiyeceğini düşünenler de varmış zatenAmirallerr-Mihawk-Rayleigh-Weevil'e tüm gücüyle saldırsa yine tek atamaz. Ha, ciddi hasar elbette verir ama bu isimler de gel vur demeyecek her halde.
Eski üçlü zaten Kaido level biriyle gayet savaşabiliyordu, onu geçtim tek yiyebilecek olsalar WB'ye korkusuzca saldıramazlardı, çekinirlerdi. Mihawk zaten bu adamı durdurmuş birinin dengi olarak geçiyor. Rayleigh desen ayrı curcuna, adam serideki belki en iyi haki kullanıcısı, genç yaşlı fark etmez bu adamlara tek atacak biri yok OP evreninde. Weevil'in ise gücü WB'nin gençliği ile kıyaslanıyor.
Yani, nereden tutsan elinde kalıyor bu konu.
Yok hocam konuyu açmana ya da ankete koymana bir şey söylemedim. Demek istediğim ankette oy almış isimler serinin kalbur üstü karakterleri. Yanlış anlattıysam derdimi özür dilerim.Üzdün Ben zaten amirallerin tek yiyeceğini düşünmüyorum da, kim Kaidou'dan tek yer konusu açıp şıklara Foxy, Arlong falan yazsaydım, konunun bir anlamı olmazdı. Ayrıca onların tek yiyeceğini düşünenler de varmış zaten
Yok estağfurullah. Sadece belirteyim dedim ben, özür dileyecek bir şey yokYok hocam konuyu açmana ya da ankete koymana bir şey söylemedim. Demek istediğim ankette oy almış isimler serinin kalbur üstü karakterleri. Yanlış anlattıysam derdimi özür dilerim.