Zaten Kaido fakirmişÖlüleri para ediyor ama öyle çekip gitmez . boru mu 1 milyar belli den fazla ediyorlar. Diye biliyorum .
Zaten Kaido fakirmişÖlüleri para ediyor ama öyle çekip gitmez . boru mu 1 milyar belli den fazla ediyorlar. Diye biliyorum .
Çok cahilsin Ama ölme yinede.Foruma yeni mod aramasınlar durduk yerde.Zaten Kaido fakirmiş
İyi de aga bu adamlar Shanks'ı indirmeyi planlıyorlardı.Tüm tayfasıyla Shanks'ı almak tek Kaidou'yu almaktan daha zor olsa gerek.Bir Yonko'yu tayfasız kaç kere yakalama fırsatı bulacaklar ki ?ben onların yerinde olsam nefes bile almam. diz çöker gitmesini beklerim acık ve net
Kaido'nun belki yalnız kurt olarak yonkou olmuştur. Yani bence böyledir çünkü 18 kere yenilmiş ve 7 kere yakalanmışsa o tayfa nasıl hala hayatta? Her yakalandığında tayfayı mı yeniledi bu adam yoksa yonkou olmadan önce mi yenildi hep? Oda keşke bu yenilme olayını açıklasa altından bir iş çıkmıcak olsa yazmaz çünkü öyle bir şey tanıtımda.İyi de aga bu adamlar Shanks'ı indirmeyi planlıyorlardı.Tüm tayfasıyla Shanks'ı almak tek Kaidou'yu almaktan daha zor olsa gerek.Bir Yonko'yu tayfasız kaç kere yakalama fırsatı bulacaklar ki ?
Tayfası yokken yakalanmış/yenilmiş olabilir.Zaten adam ölmeye çalışıyor Denizciler'e tek başına saldırmıştır Shiki gibi belki bunlar beni öldürür diye onlar da öldürememişler.Kaido'nun belki yalnız kurt olarak yonkou olmuştur. Yani bence böyledir çünkü 18 kere yenilmiş ve 7 kere yakalanmışsa o tayfa nasıl hala hayatta? Her yakalandığında tayfayı mı yeniledi bu adam yoksa yonkou olmadan önce mi yenildi hep? Oda keşke bu yenilme olayını açıklasa altından bir iş çıkmıcak olsa yazmaz çünkü öyle bir şey tanıtımda.
Öyle olmasını istiyorum ama o zaman ana karakter geçemez ki .Tayfası yokken yakalanmış/yenilmiş olabilir.Zaten adam ölmeye çalışıyor Denizciler'e tek başına saldırmıştır Shiki gibi belki bunlar beni öldürür diye onlar da öldürememişler.
Zaten Luffy salağı kimseyi öldürmediği için sıkıntı olmaz Kaido yenilgilerine bir çizik daha atarÖyle olmasını istiyorum ama o zaman ana karakter geçemez ki .
Salak deme bak toplanıcaklar .Zaten Luffy salağı kimseyi öldürmediği için sıkıntı olmaz Kaido yenilgilerine bir çizik daha atar