60 gibi bölüm biriktirmeye bırakmıştım bir ara baştan okuyayım.
Hadi bakalım hayırlısı HxHden sonra animesini beklediğim yeni bir seri oldu umarım hayal kırıklığına uğratnaz, eğer animeyi seversem mangadan devam edeceğim.

İyi bari, izlerik. Övülüyordu, yalıgız stüdyo daha iyisi olabilirdi.
Stüdyo kötümüİyi bari, izlerik. Övülüyordu, yalıgız stüdyo daha iyisi olabilirdi.
. Yav Berserk gibi seriyi kukla kız animesi yapan bir adama teslim ederken acaba sarhoş felanmıydılar hala çözemediğim bir gizem. 
Onun gibi değil ama iyi stüdyolar arasında da değil. En iyi işleri Hikaru ga Shinda Natsu ile Umamusume serileriymiş. 2023-2025 serilerinden. İkisine de bakmıştım ama bıraktıydım herhalde sonrasında. Fazla janjanlıydı renkler ve animasyonlar ama onun harici çok kötü değildi.Stüdyo kötümüumarım Berserki yapan adama teslim etmemişlerdir seriyi yoksa işimiz var
. Yav Berserk gibi seriyi kukla kız animesi yapan bir adama teslim ederken acaba sarhoş felanmıydılar hala çözemediğim bir gizem.
![]()
Taş gibi animeler ikisi de. Cindrella Grey özellikle p2'de şov atıyordu. Hikaru ga Shinda Natsu da çok temiz idi.En iyi işleri Hikaru ga Shinda Natsu ile Umamusume serileriymiş.
Umamusume at olayından ünlü oldu biraz da, zaten bu ikisi var. Başka da bir şey yok. Bu seri için daha iyi bir stüdyo iyi olurdu. Yapacak bir şey yok.Taş gibi animeler ikisi de. Cindrella Grey özellikle p2'de şov atıyordu. Hikaru ga Shinda Natsu da çok temiz idi.