Bogeyman 21 Ocak 2024 #72 Zoroyu koymuşlar ya ben buradan mektup yazarak telif davası açabilir miyim bilgisi olan
Trao 9 Şub 2024 #76 Trao dedi ki: Bu özel birlik ne kadar güçlü acaba? Sonları Hunter x Hunter'daki Gölge Canavarlar gibi olmaz umarım. Genişletmek için tıkla ... Kısmen öyle oldu. 19. bölümdeki kan kusan herif kesin büyü kullanamadığı için klandan dışlanmış.
Trao dedi ki: Bu özel birlik ne kadar güçlü acaba? Sonları Hunter x Hunter'daki Gölge Canavarlar gibi olmaz umarım. Genişletmek için tıkla ... Kısmen öyle oldu. 19. bölümdeki kan kusan herif kesin büyü kullanamadığı için klandan dışlanmış.
ihsahinyo 17 Şub 2024 #78 En son 12. bölümde kalmıştım tortuga çeviriyorsa ordan devam. teşekkürler..
artyomdh 17 Şub 2024 #79 3 bölüm okudum da bu nasıl bir karakter çizimidir. Yüz çizimleri o kadar basit duruyor ki çok amatörce bir şey okuyormuş hissiyatı alıyorum.
3 bölüm okudum da bu nasıl bir karakter çizimidir. Yüz çizimleri o kadar basit duruyor ki çok amatörce bir şey okuyormuş hissiyatı alıyorum.