Okumama değer mi reyiz? Bu eserde senin fikrine göre hareket edeceğim. Eğer oku diyorsan, her hafta okuyup, analiz edip, heyecan dorukta mı değil mi karar vereceğim.Bu kadar tantanası yapılmış okuyup çöpetsu vol 2 diye söverim büyük ihtimalle. Piyasa yeni seriye aç. Bu açlık yerde bok bulsa üzerine çullanıp el üstünde tutmakla sonuçlanıyor külotçular tarafında.
Daha okumadım dostum da senin çöp seri fetişine göre mi karar vereyim yoksa normal tarifeden mi olur olmaz diyeyim detay lazımOkumama değer mi reyiz? Bu eserde senin fikrine göre hareket edeceğim. Eğer oku diyorsan, her hafta okuyup, analiz edip, heyecan dorukta mı değil mi karar vereceğim.
Teşekkür ederim, kriterlerimi bliyorsun, tavsiyeni heyecan ile bekliyorum.Daha okumadım dostum da senin çöp seri fetişine göre mi karar vereyim yoksa normal tarifeden mi olur olmaz diyeyim detay lazım
Muhtemelen öyle olacak.Şu an piyasa shounen e aç bence.Mha ve Black Clover iyice sıkmaya başladı insanları.Kaliteli shounen açığını bir tek JJK sağlıyor şu an.(Op hakkında konuşmayacağım bile)Bu manga ilerde büyük nefret toplayacak. Olduğundan fazla bir misyon yüklenildi.
Edgy seriye kaydı iyice o ya. Tadı kaçtı.Kaliteli shounen açığını bir tek JJK sağlıyor şu an.
Net bir şey diyemem,son bölümleri okumadım henüz.Edgy seriye kaydı iyice o ya. Tadı kaçtı.