Sonra Oda: "Ben Shanks demedim, kızıl saçlı adam dedim."Geçen senede bu sene Sabo ve Vivi'ye görüceğiz diyordu hala piyasada yoklar.Bu adama güven olmaz bir bakmışsın hiç göstermez Shanks'ı.
Sonra Oda: "Ben Shanks demedim, kızıl saçlı adam dedim."Geçen senede bu sene Sabo ve Vivi'ye görüceğiz diyordu hala piyasada yoklar.Bu adama güven olmaz bir bakmışsın hiç göstermez Shanks'ı.
Bahsettiği kızıl saçlı adam Rocks olabilir.Sonra Oda: "Ben Shanks demedim, kızıl saçlı adam dedim."
Fan artlarda çoğu kişi Xebec'i kızıl saçlı resmediyordu ama sOda'nın ne yapacağı belli olmaz.Bence Xebec'i kast ediyor. O da kızıl çıkacak.
Rocks, Shanks'in babası çıkıyormuşBahsettiği kızıl saçlı adam Rocks olabilir.
Onunla alakalı çok teori var.Birçoğu mantıksız olsa bile doğru olma ihtimali var.Rocks, Shanks'in babası çıkıyormuş![]()
Shanks bebekse o zaman tam uyuyor. Roger alıp büyütmüştür falan. Dile getirildi birkaç kere.Onunla alakalı çok teori var.Birçoğu mantıksız olsa bile doğru olma ihtimali var.
Rocks, Shanks'in babası çıkıyormuş![]()
Ben Shanks'ı Im'in oğlu olarak düşünüyorum ama neden Xebec'in çocuğu olmasın tabi.Onunla alakalı çok teori var.Birçoğu mantıksız olsa bile doğru olma ihtimali var.
Im'in tam olarak ne olduğu bilinmediği için böyle çıkarımlar çok erken.Im kayıp yüzyıldan gelmişte olabilir.Ben Shanks'ı Im'in oğlu olarak düşünüyorum ama neden Xebec'in çocuğu olmasın tabi.
Rocks, Shanks'in babası çıkıyormuş![]()