Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Jujutsu Kaisen

Gojo mühürlendiği esnada Geto'nun kısa süreli Kenjaku'dan vücudunu geri aldığını düşündüğümüzde ve bu kısa bölümü de düşünürsek Gojo tamamen dönebilir diye düşünüyorum. Hiçbir zaman imkansız deme...
Geto vücudunun kullanılmasına tepki göstermişti, Gojo rızasıyla verdi. Saçma olur öyle bir senaryo bence.
 
Gojo mühürlendiği esnada Geto'nun kısa süreli Kenjaku'dan vücudunu geri aldığını düşündüğümüzde ve bu kısa bölümü de düşünürsek Gojo tamamen dönebilir diye düşünüyorum. Hiçbir zaman imkansız deme...
Gojo'nun dirildiğini artık görmek istemiyorum, yazar tek bir karakteri o kadar gözümüze soktu ve ego kastırdı ki geriye kalan hiçbir karakteri sevemiyoruz. İşin kötü tarafı yazarın bile aklına Sukuna'yı yenmenin başka bir yolu gelmiyor. Sürekli Gojo'yu farklı versiyonlarda görüyoruz. Keşke Gojo ile Sukuna savaşırken; Sukuna ağır bir hasar alsaydı ve Megumi bedeni anlık ele geçirseydi. Sonrasında Sukuna'yı nasıl bastırabilirim gibi bir hikayeye doğru gidişat olsaydı. Kaç bölümdür Sukuna önüne geleni tokatlıyor, yorulmuyor ve gücü eksilmiyor. Rakibine göre yazar gücünü ayarlıyor karakterin.
 
Rızasıyla verdi ama 5 dk sonra Yuta kendisine geri dönecek. Bu vesile ile canlanma olabilir belki.
5 dakika sonra ne olacağı kesin değil bir çok seçenek saydılar ancak tam olarak ne oalcağı şu an bilinmiyor.
Yuta öle de bilir.
Ama bence ölmeyecektir.

Aşağıda yaptıkları sohbette Kenjaku bizim ruh dediğimiz şeyin aslında vücut, vücut dediğimiz şeyin ise aslında ruh olduğunu söylüyor.
Aksi takdirde ele geçirdiğim insanların anılarını elde edemezdim diyor.
Ama Mahito ise bu herkes içi mi böyle diye sorup, tekniklerimizi düşündüğün zaman biz farklı dünyalarda yaşıyoruz diyor.
Bu iki lanet tekniğini ele aldığımızda Kenjaku'nun etkileşime geçtiği bedenler ruh oluyor, Mahito'nun etkileşime geçtiği ruhlar beden oluyor diye düşünebiliriz aslında.
Aksi takdirde Mahito ruh manipülasyonuna sahipken insanların bedenlerini değiştiremez, Kenjaku'da sadece vücudunu ele geçirdiği bir insanın anılarına sahip olamazdı.
Ancak son bölümlerde ise tartışılan ayrıca şöyle bir şey var, Yuta Sukuna'dan sağ kroşeyi yediğinde buna şaşırıyordu, insanlar ise buna neden şaşırdığına anlam veremedi çünkü Gojo'nun anılarına sahip değil mi diye düşünüyorlar, Yuta'nın Gojo'nun anılarına erişememesinin nedeninin ise Kenjaku'nun ayrıca bir binding vow ile bunu yapabiliyor olabileceğini tartışıyorlar.
Kısaca demek istediğim normal şartlarda bir beden haliyle "beyin"i olmadan yaşayamaz bir vücudun anılarına erişebilmek ve onun "bilinci varmışcasına" hareket edebilmesine sebep olabilmek için ise bence Kenjaku'nun CT'iğine ihtiyaç var bence. Yani her şeyin özü kısaca demem o ki Gojo bence geri dönmeyecektir :D Ki ölü kalması da hikaye açısından en sağlıklısı.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık