Tengen olayını biraz düşündüm, herkesin kendince çıkarları varken kaç yüz yıllık sahirin bir çıkarı olmaması komik olurdu diye düşünüyorum. Şimdi Tengen, Kenjaku’nun planında kurban olmamak için bizimkilere beni korursanız size bu kutunun arkasını veririm dediyse, yani yine çıkarlarını koruduysa aynı şeyi niye olayların devamı için yapmasın? Tüm bu oyun, geçmiş sahirleri ve tüm bunların arkasında dönen gizemler, akıl oyunlarının sadece Kenjaku, Uraume ve Sukuna üzerinde dönmesi sıkıcı olurdu belirli bir vakitten sonra. Fark ettiyseniz bu saydığım karakterlerin hepsi kötü niyetli çıkarlara sahipler. Tengen için de “kötü de değil ama iyi de değil” kafası bir nötrleme bekliyorum Gege’den, sürprizleri sevdiğinden kesinlikle bu bilge sahiri öyle boş bir iyi niyet kutusuna çevireceğini zannetmiyorum. Şunu da unutmayalım, Tengen dengesini kaybettiğinde insanlığın bile bir düşmanı haline gelebilir deniyordu, şu anda da pek dengeli sayılmaz, tüm bu şüpheler seride yer bulur kendine umarım ve Gege yine bizi şaşırtır.