Maki şov yaptı resmen.Yalnız bir kısımdan sonra çizimler kör ediyor.Elinize sağlık.150 Speedscan Türkçe
Maki şov yaptı resmen.Yalnız bir kısımdan sonra çizimler kör ediyor.Elinize sağlık.150 Speedscan Türkçe
Arada olan 2 sayfa ya yetişmediğinden taslak olarak kaldı ya da bilerek öyle yaptı, sayfalar bildiğimiz taslak çünkü.Maki şov yaptı resmen.Yalnız bir kısımdan sonra çizimler kör ediyor.Elinize sağlık.
Dövüş denmez buna.Maki tek taraflı katliam yapıyor, boşuna Toji benzetmesi yapılmadı.Her seferinde aklına Mai gelip böyle çıldıracaksa ileri de büyük sorun yaratır yaa. Şimdilik dövüşlerin tadını çıkaralım
Toji benzetmesi ile Toji olmak aynı değil. Toji vücut olarak çok sağlam bi karakterdi ama Maki daha kırılgan bi yapıya sahip. Bir iki aksiyon kapsın yeter benim için. İlla toji gibi hayvan olmasına gerek yokDövüş denmez buna.Maki tek taraflı katliam yapıyor, boşuna Toji benzetmesi yapılmadı.
Toji ayrı bir seviye zaten ya.Naoya denen herifle dövüşecek işte.Toji benzetmesi ile Toji olmak aynı değil. Toji vücut olarak çok sağlam bi karakterdi ama Maki daha kırılgan bi yapıya sahip. Bir iki aksiyon kapsın yeter benim için. İlla toji gibi hayvan olmasına gerek yok
O 2 sayfa için küçük bir araştırma yaptım çizim tarzıymış.Maki şov yaptı resmen.Yalnız bir kısımdan sonra çizimler kör ediyor.Elinize sağlık.
Aşırı dandik bir tarzmış,bir daha kullanmaz umarım.O 2 sayfa için küçük bir araştırma yaptım çizim tarzıymış.