Direkt mangakası açıkladı 2023te biteceğini.Yok yeni karakter sokmuyor veya konuyu uzatmıyor direk bitişe gidiyor. Malum karakter kurtulur, diğer malum karakter geriye kalan uzuvları yer, büyük dövüş ve ana karakterin son dokunuşuyla biter.
Direkt mangakası açıkladı 2023te biteceğini.Yok yeni karakter sokmuyor veya konuyu uzatmıyor direk bitişe gidiyor. Malum karakter kurtulur, diğer malum karakter geriye kalan uzuvları yer, büyük dövüş ve ana karakterin son dokunuşuyla biter.
Her hafta bölüm versin de isterse 2029 da bitsinDirekt mangakası açıkladı 2023te biteceğini.
300. Bölümlerde biter gibi.Her hafta bölüm versin de isterse 2029 da bitsin
İyi ya çok abartıp suyunu çıkarmasından iyidir az ve öz olması300. Bölümlerde biter gibi.
Seri fena değil.Özellikle mangada Shibuya arc'ın atmosferi baya iyi.Yalnız çizimler aşırı berbat,kendini hazırla.13 bölüm izledim seri akıyor resmen. Sarışın gözlüklü hoca müthiş karakter. Böyle giderse cidden ikinci sezonu bekleyemeden mangaya zıplarım. Gojo reisin şovundan etkilenip şöyle bi piksel çiziktirmesi yaptım dursun burada. :d
Kimetsu'dan daha mı kötü çizimler?Seri fena değil.Özellikle mangada Shibuya arc'ın atmosferi baya iyi.Yalnız çizimler aşırı berbat,kendini hazırla.
Kimetsu okumadım o yüzden bir şey diyemem.Ama çizimlerin kötü olduğu konusunda herkes hemfikirdir.Kimetsu'dan daha mı kötü çizimler?
Ben Hunter x Hunter'ın çizimlerini falan da beğenen biriyim ya, hoşuma gidebilir.Kimetsu okumadım o yüzden bir şey diyemem.Ama çizimlerin kötü olduğu konusunda herkes hemfikirdir.
Kesinlikle daha iyi.Kimetsu renksiz okunmuyor.Kimetsu'dan daha mı kötü çizimler?