Animesini Mappa yapıyor izlesin. Güzel yapar onlar. Mangası ise vakit kaybı.Yakında animesi çıktığında, @justahuman izleyeceğini söylemişti. Yakında bilecek, kaybettin, Kenshiro.
Animesini Mappa yapıyor izlesin. Güzel yapar onlar. Mangası ise vakit kaybı.Yakında animesi çıktığında, @justahuman izleyeceğini söylemişti. Yakında bilecek, kaybettin, Kenshiro.
Animesinde güncele geldim. Güzel izlenir. Anime kalitesi olarak KnY daha iyiydi. Hikaye ve Müzikler açısından da tüm sıkıştırlmışlığına rağmen ToG çok daha iyiydi.Animesinin 1. bölümünü izledim. Fena başlamayacak gibiydi ama yaratıkları pek beğenmedim. İlk bölümde ToG veya KnY kadar zevk vermedi. Bakalım.
Öyle deme.Hina ile birlikte anime ve manga tarihinin en iyi waifusudur Juvia.İstemeyerekte olsa şaşırmadım diyeceğim.
CSM'den.
Yakında animesi çıktığında, @justahuman izleyeceğini söylemişti. Yakında bilecek, kaybettin, Kenshiro.
FT'de ki Juvia mı? Baktım da Juvia bunlar kadar güzel değilmiş
Beğenilerimiz farklıymış :/ Bana göre Makima'nın 10 da 1 'i olamazlar. Kadın Mahito'nun da öyle.Öyle deme.Hina ile birlikte anime ve manga tarihinin en iyi waifusudur Juvia.
Bana göre Makima Kobeni'nin onda biri etmez.Beğenilerimiz farklıymış :/ Bana göre Makima'nın 10 da 1 'i olamazlar. Kadın Mahito'nun da öyle.
Çirkinlikte tabi kide Makima'nın 10 da 1'i olamazlar.Beğenilerimiz farklıymış :/ Bana göre Makima'nın 10 da 1 'i olamazlar. Kadın Mahito'nun da öyle.
Makima'yı ben de beğendim. Biraz Kagura'nın şu halini hatırlattı. : ))Beğenilerimiz farklıymış :/ Bana göre Makima'nın 10 da 1 'i olamazlar. Kadın Mahito'nun da öyle.
Resim açılmıyor :S Makima'yı beğenmene sevindim :dMakima'yı ben de beğendim. Biraz Kagura'nın şu halini hatırlattı. : ))
Değiştirdim. Gintama'dan Kagura'nın biraz olgun-ciddi hali.Resim açılmıyor :S Makima'yı beğenmene sevindim :d