Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Jujutsu Kaisen

Tam kılıcı sağlamadan önce kendi elini kesmiş gibi.

Gege Akutami, Nanami'yi öldürünce; bizim Yuji'ye Nanami gibi Higuruma'yu yolladı. Seri boyunca herkes İtadori'ye kardeşim dedi. Ancak İtadori'nin gerçek abisi Nanami'ydi. En abi kardeş ilişkisi onlarda görüyordum. Sonra mangaka pişman mı oldu bilmem; Higurama'yı karşısına çıkardı. Choso'da cidden abi diyebileceğimiz kişi. Ancak İtadori hala kabullenebilmiş değil. Çocuk abi olarak göremiyor adamı.

Gege Akutami, Nanami'yi öldürünce; bizim Yuji'ye Nanami gibi Higuruma'yu yolladı. Seri boyunca herkes İtadori'ye kardeşim dedi. Ancak İtadori'nin gerçek abisi Nanami'ydi. En abi kardeş ilişkisi onlarda görüyordum. Sonra mangaka pişman mı oldu bilmem; Higurama'yı karşısına çıkardı. Choso'da cidden abi diyebileceğimiz kişi. Ancak İtadori hala kabullenebilmiş değil. Çocuk abi olarak göremiyor adamı.
Bunun dışında Gege terörü hala devam ediyor. Daha kaç canımızı alacak bu alç*ak pich!!!

Arkadaşlar bu seri üzerine videolar sohbetler yapıyorum YouTube kanalında, en güçlülerin Savaşı'ndan sonra seri dikiş tutmadi.
Kaldi ki gojonun komik kaybedis hikayesi de oturmuyor.

Mitolojik şekilde ilerlerse gojo dirilip sukunayi öyle yenecek
Bu manga kötü sonla bitsin istiyorum ya:/ gojo gojo diye diye övüp bitiremedikleri adam ölünce ona buna gojo seviyesi demeye başladılar.

Sukuna'yı şimdi öldürmez Gege. Kenjaku'yu da. Seri 2-3 bölüme biter yoksa.

He ikisinin de normal şartlarda ölmesi gerekiyordu ama işte Gege edgelord olduğu için hala hayattalar.

https://www.reddit.com/r/Jujutsushi/comments/16yydzk

Bu işin sonunda Gojo dirilmezse yazıklar olsun.
Gojo'nun nasıl yenildiğini göstermemesi ve yeniliş şekli Gege'yi zor duruma soktu. Kubo, Oda gibi adamların yaptığı hataya düştü maalesef. Gojo dirilip, Sukuna'yı yenerse bu sefer Yuji değersizleşecek, diğer yandan; Yuji bu kadar kısa sürede Gojo'nun bile yenemediği Sukuna'yı yenmesi ne kadar tatmin edici ve inandırıcı olacak? Toparlaması zor.

Sukuna nasıl yenilecek bilmiyorum, ama yenilmesinde Yuji'nin beden değiştirme tekniğinin önemli etkisi olacak gibi. Gege genelde bu tarz detayların sonradan pay-off'unu veriyor.

Mesela Yuji, Kamo'dan kan tekniğini öğrenmiş. Son çıkan bölümde de kullanıyor.

Yuji, Sukuna'yı tekrar kendi bedenine alarak kendisiyle birlikte yok edecek gibi. Hem çok iması yapıldı hem de başka bir çözüm göremiyorum. Gojo dirilip, o da öldürebilir bu durumda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık