1.sezon bitmeden 2.sezonun tarihinin duyurusu yapmazlar genellikle.21 bölümdeki baseball saçmalığından sonraki 3 bölümde Death painting arc'ı izleyeceğiz. Bir de 2 sezon ne zaman gelicek ?
1.sezon bitmeden 2.sezonun tarihinin duyurusu yapmazlar genellikle.21 bölümdeki baseball saçmalığından sonraki 3 bölümde Death painting arc'ı izleyeceğiz. Bir de 2 sezon ne zaman gelicek ?
24 bölüm21 bölümdeki baseball saçmalığından sonraki 3 bölümde Death painting arc'ı izleyeceğiz. Bir de 2 sezon ne zaman gelicek ?
1. sezon bu sene içinde bitiyor.Gelecek sezon 2022 başı anca gelir.21 bölümdeki baseball saçmalığından sonraki 3 bölümde Death painting arc'ı izleyeceğiz. Bir de 2 sezon ne zaman gelicek ?
İngilizce kıvranıyoz, seri mangada 102 ye kadar varmangayı nereden okuyorsunuz baktım 94'ten sonrasında türkçe yok
sen cevabı söyle boş ver onuİngilizce kıvranıyoz, seri mangada 102 ye kadar var
Püü yalan 104ü attım bugün akjsdjasdg.İngilizce kıvranıyoz, seri mangada 102 ye kadar var
Direk diyeyimmi şu karakter diye (bu arada pardon işim çıktı o yüzden cevap veremedim mesajlara)sen cevabı söyle boş ver onu
Bakmadıydım bu gün dün 5-6 bölüm atınca atmazlar dediydim haha.Püü yalan 104ü attım bugün akjsdjasdg.