Gojo= Chrollo diyebilirizGojo efsanesi burada bitemez. Adam şu halde bile Sukuna lalesi ile dalga geçiyor. Twitter'da birisi çok güzel yorumlamış o paneli.
Gojo= Chrollo diyebilirizGojo efsanesi burada bitemez. Adam şu halde bile Sukuna lalesi ile dalga geçiyor. Twitter'da birisi çok güzel yorumlamış o paneli.
Arkadaşlar zamanında şu yorumu yaptığım için sizlerden özür diliyorum Not: Fraudkuna sporBu ne la gojo yok etti sukunayı. Madem böyle olacak neden bu kadar hypelarsın ki sukunayı... Mahoraga gojoyu baya zorlayacak gibi hatta belki next chapter öldürür bilemedim güzel bir fight oluyor ama 10TS'ye sahip olmayan sukuna gojoya yenilirmiş onu anladık. (Bilmediğimiz bir olayı varsa başka) Not:Sukunaspor
Sende cidden bir ana karakter fetişi var.Ana karakterin rolü çok az seride.
Açıkçası rahatsız edici.
O zaman ana karakter için Goji diyecek. Şu an ana karakter ilk 5 içinde bile değil etkinlik açısından. Bu çok kötü bir durum.Sende cidden bir ana karakter fetişi var.
Gojo üç senedir yokt managda, o zamana kadar full Yuji vardı. Şimdi mis gibi iki zirve gücün dövüşünü çiziyor.O zaman ana karakter için Goji diyecek. Şu an ana karakter ilk 5 içinde bile değil etkinlik açısından. Bu çok kötü bir durum.
Seride genel anlamıyla Yuji pek etkinliği olmayan bir karakter. Ben zirve savaşını cizmesin demiyorum.Gojo üç senedir yokt managda, o zamana kadar full Yuji vardı. Şimdi mis gibi iki zirve gücün dövüşünü çiziyor.
Roger vs Wb'yi, Oda böyle çizse, veyahut Garp'ın dövüşünü böyle detaylı çizse Luffy geri planda mı diyecektin? Kötü durum olan Oda'nın yaptğıydı halbuki. Beklediğimiz tüm efsanelerin dövüşü hep kesildi, tek sayfada geçildi.