Silinmiş Üye
Göründü sonunda.
Büyük spoiler verip üstüne bi de utanmadan link paylaşmışsın Senin yüzünden seriye daha çok bağlanırsam ne yapmayı düşünüyorsun ??????????
Animeyi bitirmeden mangayı okumaya başladım bile
Göründü sonunda.
Büyük spoiler verip üstüne bi de utanmadan link paylaşmışsın Senin yüzünden seriye daha çok bağlanırsam ne yapmayı düşünüyorsun ??????????
Hayırlı bir şeye vesile olmuşumBüyük spoiler verip üstüne bi de utanmadan link paylaşmışsın Senin yüzünden seriye daha çok bağlanırsam ne yapmayı düşünüyorsun ??????????
Animeyi bitirmeden mangayı okumaya başladım bile
İlk animeyi bitir öyle başla demiştin ama Şimdi bana kaliteli raw manga borçlusun. ? Nyaa'dakilerin kalitesi iyi değil gibi :/Hayırlı bir şeye vesile olmuşum
Belirli bir cilde kadar düzgün kaynak yok ya Jujutsu Kaisen'in dergi sayısı indirmek lazım onlar için.İlk animeyi bitir öyle başla demiştin ama Şimdi bana kaliteli raw manga borçlusun. ? Nyaa'dakilerin kalitesi iyi değil gibi :/
Çoğu popüler anime öyle olur zaten normal.14 tane çeviri ekibi çevirmiş 1. bölümü. Yuhhh. (Gerçi son bölümü 5 çeviri ekibi çevirmiş.)
Genelde kurulduktan kısa bir süre sonra dağılıyor çoğu ekip. Bununda bir etkisi var.Çoğu popüler anime öyle olur zaten normal.
Bence izlenir fazla beklentiye girmeden izlersen gayet iyi bir anime ve manga.Spoiler yememek için yorumları okumadım, kusura bakmayın. Çok karşıma çıkıyor, tavsiye eder misiniz?