Zannetmiyorum 30-40 bölümde biteceğini, plan olarak aklındadır diye düşünüyorum olursa olur tabii ama son 10 bölüm gelene kadar kesin bir şey yok, tüm seriler son 10 bölümünde belli olur son cilt olduğundan dolayı.
Zannetmiyorum 30-40 bölümde biteceğini, plan olarak aklındadır diye düşünüyorum olursa olur tabii ama son 10 bölüm gelene kadar kesin bir şey yok, tüm seriler son 10 bölümünde belli olur son cilt olduğundan dolayı.
Bu seri 2023 de bitmez ya tabi erken final verip facia şekilde biten mangalar gibi bir anda 5 böümde Gojo Sukunayı tekler hadi by der mangaka o ayrı. Ama düzgün bir şekilde bitmesi imkansız benim hatırladığım mangaka 3 büyük arc planım var diyordu sanki. Daha ikinci büyük arcda seri. Mangaka iki yıl önce 2023 de bitireceğim diyordu o zamanlar hastalık yüzünden ara vermiyordu bile o kadar çok geride kaldı ki en az 15 bölüm falan.Zannetmiyorum 30-40 bölümde biteceğini, plan olarak aklındadır diye düşünüyorum olursa olur tabii ama son 10 bölüm gelene kadar kesin bir şey yok, tüm seriler son 10 bölümünde belli olur son cilt olduğundan dolayı.
Bende pek zannetmiyorum açıkçası. En azından 300'ü görür diye düşünüyordum hep. Mangakalarının planlarının tutmadığını gördüğümüz de oldu. MHA geçen sene bitecekti mesela güya.Zannetmiyorum 30-40 bölümde biteceğini, plan olarak aklındadır diye düşünüyorum olursa olur tabii ama son 10 bölüm gelene kadar kesin bir şey yok, tüm seriler son 10 bölümünde belli olur son cilt olduğundan dolayı.
Resmi çeviri geldi yorum için, Gege bitirmeyi planlıyorum değil seri bu yıl içinde bitse güzel olurdu demiş sadece. Yine birileri drama çıksın diye kesinlik katmış cümleye.Kafasına koyduysa bitirme ihtimali var ama bunun için acele ettirmesi gerekecek bunu da istemem açıkçası rahat rahat işlesin hikayesini.
İstediği gibi bitirsin de. Ona göre kötü olursa gönülden söveriz.Resmi çeviri geldi yorum için, Gege bitirmeyi planlıyorum değil seri bu yıl içinde bitse güzel olurdu demiş sadece. Yine birileri drama çıksın diye kesinlik katmış cümleye.
Eski bölümü atmışsın. Tamam düzeltmişin.210 İngilizce
Jujutsu Kaisen Chapter 210 | TCB Scans
onepiecechapters.com
Düzelttim.Eski bölümü atmışsın.