Silinmiş Üye
Alt paneldeki kız ölüm diyor. Hakari de kendi kendine durumun vahim olduğunu söylüyor. Umarım harcamaz karakteri :/
Alt paneldeki kız ölüm diyor. Hakari de kendi kendine durumun vahim olduğunu söylüyor. Umarım harcamaz karakteri :/
O panelden sonra yüzü parçalanıyor ve daha sonra kendini yeniliyor, panel sırasına göre attım.Alt paneldeki kız ölüm diyor. Hakari de kendi kendine durumun vahim olduğunu söylüyor. Umarım harcamaz karakteri :/
Şimdi de başka bir panel geldi orada da ölümsüzlüğü bitmiş gözüküyor, leak paylaşan elemana aşırı derecede uyuz oldum, nerede ne atıyor anlam veremedim. Cuma gününü beklemek en iyisi olacak galiba.Alt paneldeki kız ölüm diyor. Hakari de kendi kendine durumun vahim olduğunu söylüyor. Umarım harcamaz karakteri :/
Bana göre ilk attığın panel başlangıçken diğeri sonları gösteriyor. Bir yandaki panelde hakari dalga geçer gibi kırıldı hop iyileşti diyor fakat diğerinde durumun kötü olduğunu ve sanırım bölgesel genişlemenin verdiği olasılıkta ölüm çıktı. Zaten bir sonraki 4.11 dakika olmadan öldürecem diyen Hajimenin şansı gelmiş oluyor.Şimdi de başka bir panel geldi orada da ölümsüzlüğü bitmiş gözüküyor, leak paylaşan elemana aşırı derecede uyuz oldum, nerede ne atıyor anlam veremedim. Cuma gününü beklemek en iyisi olacak galiba.
Son sayfanın leakı geldi ve 3. açtığı bölge oldu.Bana göre ilk attığın panel başlangıçken diğeri sonları gösteriyor. Bir yandaki panelde hakari dalga geçer gibi kırıldı hop iyileşti diyor fakat diğerinde durumun kötü olduğunu ve sanırım bölgesel genişlemenin verdiği olasılıkta ölüm çıktı. Zaten bir sonraki 4.11 dakika olmadan öldürecem diyen Hajimenin şansı gelmiş oluyor.
Büyük ihtimal Hakari ya ölecek ya da çok pert bir hale gelecek. Umarım ölmüyordur.Son sayfanın leakı geldi ve 3. açtığı bölge oldu.
Bölgenin bu olayını göreceğiz gibi geliyor bana çünkü hiç göstermedi. Yani Hajime'nin dediği gibi hızlı bir şekilde yapamayacak lafı boşa çıkabilir.Büyük ihtimal Hakari ya ölecek ya da çok pert bir hale gelecek. Umarım ölmüyordur.
Sol alt köşedeki editör notunun çevirisi:Son sayfanın leakı geldi ve 3. açtığı bölge oldu.