Anmayın şu serinin adını burada. Konuya hakaret oluyor.Adı CSM olan, mangaya benzeyen şey mi?
Anmayın şu serinin adını burada. Konuya hakaret oluyor.Adı CSM olan, mangaya benzeyen şey mi?
Peki Mahito ? Çok seviyordum o gidince boşluk kaldı Nobara ile olan durumu beni cidden sarsmıştı …Bu serinin en sevmediğim yönü karakterleri hızlı harcaması, ahh ahh.
Ölenle ölünmüyor be ablam :3Peki Mahito ? Çok seviyordum o gidince boşluk kaldı Nobara ile olan durumu beni cidden sarsmıştı …
Seride en sevdiğim iki karakter, Nanami,Toji. Toji'nin hakkı verildi bence, ama Nanami içimde kalmıştı, Mahito'nun çocuksu yapısı güzeldi kötü adam olduğunu hissettirdi ama ben en sonda kaçışını sevmiştim. Nobara da arada kaynadı gibi, o paneller çok hoştu.Peki Mahito ? Çok seviyorum o gidince boşluk kaldı Nobara ile olan durumu beni cidden sarsmıştı
2si de gelir. Mahito son bir hareketini yapar öyle gider.Peki Mahito ? Çok seviyordum o gidince boşluk kaldı Nobara ile olan durumu beni cidden sarsmıştı …
Ooo gizliden seriyi mi okuyordun ?Ölenle ölünmüyor be ablam :3
O panelleri bu arcda fazlaca hissedeceğiz gibi geliyor ama kim Nanami ya da nobara gibi olacak bakalım. Nanami kısmını kimse tahmin edemedi…. Seriyi yükseğe taşıyan kilit isimler oldular, Tojiyle ama insan ah be biraz daha okusaydık diyor.Seride en sevdiğim iki karakter, Nanami,Toji. Toji'nin hakkı verildi bence, ama Nanami içimde kalmıştı, Mahito'nun çocuksu yapısı güzeldi kötü adam olduğunu hissettirdi ama ben en sonda kaçışını sevmiştim. Nobara da arada kaynadı gibi, o paneller çok hoştu.
Animesinden başlayıp mangadan devam ettim ya. Buraya bölüm çıktıkça bakıyorum arada ama son arcı düzgün okuduğum söylenemez.Ooo gizliden seriyi mi okuyordun ?
O panelleri bu arcda fazlaca hissedeceğiz gibi geliyor ama kim Nanami ya da nobara gibi olacak bakalım. Nanami kısmını kimse tahmin edemedi…. Seriyi yükseğe taşıyan kilit isimler oldular, Tojiyle ama insan ah be biraz daha okusaydık diyor.
Dönmesin zaten ya Attack On Titan Erwin neyse Nanami de o1-1.5 yıla bitebilir manga yakında final ark başlar bence, Toji dönmez bence , Nanami belki döner ama hiç zannetmiyorum, sonra Edo Tensei'ye döner iş.