Olmuyor be hacı... Dilim varamıyor... Ama sana söz bir yerde yapacağım...Pozitif yaklasım dıyorum sen nelerden bahsedıyorsun
Olmuyor be hacı... Dilim varamıyor... Ama sana söz bir yerde yapacağım...Pozitif yaklasım dıyorum sen nelerden bahsedıyorsun
Resimde gördüğün gibi az bi kısmı elmas değil... Tamamen elma olur istese... Tamamen elmas olamasa o saldırı durduramazdı...tamamen elmas olamıyor diyor bir kaç kişi bense olabilir diye düşünüyorum bunun hakkında bir bilgi var mı?
Beyazsakalın cenazesinde kolu sargılı biçimde görüldü.emeğine sağlık savaşdan sonra en çok merak ettiğim karekter acaba kolunu ne oldu ?.........
Bir elmasın oluşumu için çok güçlü bir basınç gerekli.abi çok uçmuşsun ya asla yenemeyeceği demek çok fazla olmuş
Albert Einstein-Mangalara genel fizik kurallarıyla bakmadığımız sürece daha mutlu olacağız.Bir elmasın oluşumu için çok güçlü bir basınç gerekli.
2400 derecelik ısıda yaklaşık 50.000 atmosferlik bir basınç.Elmas, ametalik özellikler gösterir. Erime noktası 3547°C'dir.
Magmanın sıcaklığı yaklaşık 2000 derecedir.Magmanın elması eritmesi imkansız o yüzden jozuya karşı çaresiz kalır.tabi one piece evreninde değişebilir mangakanın hayal gücü sonuçta.