Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Haki Kullanıcısı bir Zoan ile savasırsa ne olur?
Yahu adam meyve kullanıyor ise,meyvenin çeşidi önemli değil.Mesela akainu-luffy-lucci.Bunlar meyvelerini aktif etti.Shanks geldi kılıcına haki yükledi.Ve bu 3'lünün sağ kollarına vurdu.O kol gider.Ama diğer geri kalan bölgeler de hala meyve gücü aktiftir.Logia da meyve açıp kapama davası var.Bu önemli değil.Her türlü kesilir o kol.Zoan aktif etsin etmesin her türlü gerçek beden değdiği için kol kesilir.Luffy gibi kapama olayı olmayanlar içinde geçerlidir.O kol gider.

Haki değdiği bölgenin meyve gücünü iptal eder,kairoseki kullanıcının enerjisini-gücünü emer ve hücrelerin meyve gücüne-hücresine dönüşmesini engeller,yami-yami şeytanı absorbe edip içine çeker,kullanıcıda şeytan olmadığından meyve gücü namına hiç bir şey olmaz.
değdiği bölgede meyve gücünü iptal etme durumu tamamen senin kafanda kurduğun birşey.Sadece gerçek bedenine vurmanı sağlar.

değdiği bölgede meyve gücünü iptal etme durumu tamamen senin kafanda kurduğun birşey.Sadece gerçek bedenine vurmanı sağlar.
Sen lastik olan ve geri değişemeyen hücrelere nasıl insan bedeninde vurucan ? O hücreleri eski haline getir ki ''gerçek beden'' denen dava olsun.Bu hücreleri lastik yapan ne şeytan.O şeytanı bastıran ne haki.Yani haki o bölgenin meyve gücünü iptal eder ve sen gerçek bedene zarar verirsin.

Ben diyorum ki Haki meyve yeteneğini iptal etmez. Meyve yeteneği aktif olarak devaam eder. Sadece haki kullanan savascı rakibinin meyve yeteneği dokunmayı, temas etmeyi engelleyecek cinsten bir yetenek ise yeteneği iptal etmeden, rakibe temas etmemizi sağlar. Bu bir iptal değildir. İptal, Kairoseki ve Yami Yami No Mi ile olur.

Gelelim Jozu'ya, vücudu elmas, bu adama haki ile vurursak Elmas yeteneği hiç yokmuş gibi etki yapar. Sen bunu söylüyorsun.

Haki meyve yeteneğini iptal etmediği için Elmasa zarar verebilmenin tek yolu Elmas dayanıklılığını aşacak kadar güçlü olmaktan geçer, diyorum. Farkımız bu.

Alpamis

Ben diyorum ki Haki meyve yeteneğini iptal etmez. Meyve yeteneği aktif olarak devaam eder. Sadece haki kullanan savascı rakibinin meyve yeteneği dokunmayı, temas etmeyi engelleyecek cinsten bir yetenek ise yeteneği iptal etmeden, rakibe temas etmemizi sağlar. Bu bir iptal değildir. İptal, Kairoseki ve Yami Yami No Mi ile olur.

Gelelim Jozu'ya, vücudu elmas, bu adama haki ile vurursak Elmas yeteneği hiç yokmuş gibi etki yapar. Sen bunu söylüyorsun.

Haki meyve yeteneğini iptal etmediği için Elmasa zarar verebilmenin tek yolu Elmas dayanıklılığını aşacak kadar güçlü olmaktan geçer, diyorum. Farkımız bu.
Ya da Luffy'nin meyvesinin dokunmayı temas etmeyi engelleyecek neyi var da Rayleigh haki ile dokunabiliyor.

O zaman hakinin ne anlamı var açıklar mısın ?

Rayleigh ve Kizaru nasıl savastı açıklayacak birisi var mı?

Alpamis

Rayleigh ve Kizaru nasıl savastı açıklayacak birisi var mı?
Luffy'nin meyvesi temas etmeyi englleyecek neyi var ? Gördük ki hakisiz bile temas edebiliyorsun.Herhangi biri bile vücuduna kılıç ile yumruk ile temas ediyor.Luffy'nin meyvesi dediğin tanıma uymuyor ama Rayleigh'nin ufak bir fiskesi asıl vücuda ulaşıyor ?

Tam bakmadım önceki mesajlara ama meyvenin oluşturduğu elmasa hakiyle vursan jozu'ya ulaşmaz diye düşünüyorum. Adam kendine bir kabuk yaratıyor, Zırh gibi ''gerçek vücudu'' ile doğrudan etkileşimde değil. Luffy lastik olduğu için Rayleigh alnının çatına vurdu. Hakinin en önemli yanı logia'ları dokunabilir kılması yoksa yeteri kadar saf güce sahipsen paramecia veya zoan meyveli birini hakisiz yenemezsin diye birşey yok. Saldırılara güç katıyor,savunmada zırh görevi görüyor falan orası ayrı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık