Roronoa Zoro
@Alpamis
Mangada istediği bölgeleri elmas yapan Jozu, zırhının da üstünü elmas ile kaplıyor.
Mangada istediği bölgeleri elmas yapan Jozu, zırhının da üstünü elmas ile kaplıyor.
Haki kullanıcıları verir.Doğrudan bedene gidiyor nasılsa hasar.Tabi Jozu'nun hakisini de aşması lazım.aynen, öbür türlü bu adama kimse zarar veremezki bütün vücudu elmas olarak dolanabilse, yani marco nun meyvesinden çok daha imba bir hale gelir çünkü marconun sınırı var dedi E.Oda, Jozununda hareket halindeyken sadece kollarını elmasa çevirebilmesi gibi bir olayı olmalı yoksa kimse bu adama çizik bile atamaz ama ikinci koyduğum sayfada belli olmuş, jozunun suratında yara bere var yani sürekli elmas olarak dövüşemiyor bu adam, sadece kollarını ve omuzunu yapıyor olmalı, yoksa doflamingo parazit tekniğini sokturtamazdı elmas vücuduna
Adam dağı taşı atıyor abi bari daha mantıklı bi' şekilde sunhaki bile olsa özelliğini kaybetmiyor, yani luffy ye haki ile vurduklarında luffy halen lastik, jozu yada haki ile vursan jozu elmasa dönüştüğü sürece elmas kalacak, ama dediğim gibi bu adam hareket halindeyken sadece bir kolunu, omzunu elmasa çevirerek savaşıyor diğer tarafları insan formunda, yani bu adam full %100 elmas olarak hareket edemiyor, ya yerinden kıpırdamayıp %100 elmas olup bekleyecek, yada savaşırken sadece bir kolunu elmas yapıp öyle savaşabilecek, çünkü elmas bu, kıpırdatamazsın yerinden, hatta daha da ileri gideyim iki kolunu bile aynı anda elmas yapamıyor olabilir çünkü insan koşarken denge sağlaması lazım kolları ve vücudu ile, iki kolunuzunda taştan olduğunu düşünün, koşarken çok zorlanırsınız, jozunun olayıda böyle olmalı, hareket ederken sadece elmastan bir omuz ile dövüşüyor diğer tarafları insan formunda, böyleyse jozu çok kolay bir biçimde hasar alır
Nasıl bir hayalgücün var la, gözümden kan aktı yeminle. Luffy'e hakili vurursan Ahhhgg diye inilti duyarsın. Jozu'ya vurursan ondan da aynı iniltiyi duyarsın. Akainu'ya vurursan ondan da aynı iniltiyi duyarsın. Siz elmas meyvesini atlıyorsunuz sanki meyve yeteneği değil de ayrı bir maddeymiş gibi kurguluyorsunuz ama yok böyle bir şey. Meyve yeteneği o ve haki ile onu geçip vücuda vuruyorlar.haki bile olsa özelliğini kaybetmiyor, yani luffy ye haki ile vurduklarında luffy halen lastik, jozu yada haki ile vursan jozu elmasa dönüştüğü sürece elmas kalacak, ama dediğim gibi bu adam hareket halindeyken sadece bir kolunu, omzunu elmasa çevirerek savaşıyor diğer tarafları insan formunda, yani bu adam full %100 elmas olarak hareket edemiyor, ya yerinden kıpırdamayıp %100 elmas olup bekleyecek, yada savaşırken sadece bir kolunu elmas yapıp öyle savaşabilecek, çünkü elmas bu, kıpırdatamazsın yerinden, hatta daha da ileri gideyim iki kolunu bile aynı anda elmas yapamıyor olabilir çünkü insan koşarken denge sağlaması lazım kolları ve vücudu ile, iki kolunuzunda taştan olduğunu düşünün, koşarken çok zorlanırsınız, jozunun olayıda böyle olmalı, hareket ederken sadece elmastan bir omuz ile dövüşüyor diğer tarafları insan formunda, böyleyse jozu çok kolay bir biçimde hasar alır
neden bahsettiğini anlamadım, ne dağı ne taşı ?Adam dağı taşı atıyor abi bari daha mantıklı bi' şekilde sun![]()
sen bunu bana değil, jozuculara anlat, marco hakili pençe ile jozuya hasar veremez diyorlar, elmas + haki zırhı diyorlarNasıl bir hayalgücün var la, gözümden kan aktı yeminle. Luffy'e hakili vurursan Ahhhgg diye inilti duyarsın. Jozu'ya vurursan ondan da aynı iniltiyi duyarsın. Akainu'ya vurursan ondan da aynı iniltiyi duyarsın. Siz elmas meyvesini atlıyorsunuz sanki meyve yeteneği değil de ayrı bir maddeymiş gibi kurguluyorsunuz ama yok böyle bir şey. Meyve yeteneği o ve haki ile onu geçip vücuda vuruyorlar.
Anlamayacak bi' şey yok. Bedeni elmas olsa zaten Logia gibi o da rahatlıkla hareket eder. Sonuçta yine kendi bedeni. Vücuduna zırh yapıyo olsa da o zırh üstündeyken rahatlıkla yine hareket eder. Neden yerinden kıpırdamakta güçlük çeksin?neden bahsettiğini anlamadım, ne dağı ne taşı ?
bu mesajından da hiç bir şey anlamadım kusura bakmaAnlamayacak bi' şey yok. Bedeni elmas olsa zaten Logia gibi o da rahatlıkla hareket eder. Sonuçta yine kendi bedeni. Vücuduna zırh yapıyo olsa da o zırh üstündeyken rahatlıkla yine hareket eder. Neden yerinden kıpırdamakta güçlük çeksin?
Anlayacağın dilden konuşurdum da şimdi ban yemeyelim boş yerebu mesajından da hiç bir şey anlamadım kusura bakma![]()
İyi de bundan dolayı elmas zırhı yapıyor diyebiliyorsak Logiaların kendi formlarına döndüklerinde üstlerinde hiçbirşey olmaması gerekirdi.O dediğini Oda'nın düşündüğünü sanmıyorum.Ama mantıklı fakat aynı mantığı Logialarda yapmamış.@Alpamis