Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

crocodile'a tek atamayan jozu, marcoya tek atıyormuş beyler :D hepimiz dağılabiliriz....

marco nun heralde crocodile'ı tek koluyla dövecek bir hakisi ve fiziksel kuvveti falan vardır, üstüne bu adam hakili yediği hasarları bile iyileştirebiliyor, marco gel bana jozu vur dese sana 3 tane avans veriyorum dese yine marco bu dövüşü kazanır bence :D

garp vurdu daha ne istiyorsunuz anlamadım, adamdan kan bile çıkmadı, jozu bu adama biraz zor işletir, akainunun magma yumruğunu göğüsleyen marco değil miydi ? aynı akainu jozunun fırlattığı buz dağını rahatça patlatabilen birisi

ayrıca elmas diye haki işlemeyecek değil, misal luffy lastik ama hakili vurduğun zaman halen hasar alıyor, jozu da aynı, jozuya hakili vurduğunda etkilenecek, luffy lastik diye yumruk tekme attığında işlememesi gerek, ama hakili vurduğunda işliyor, marco da o misal hakili pençe ile jozuyu yardırabilir bana kalırsa, ha ama kolay olur mu tabii ki olmaz, baya yakın bir dövüş geçer :)

jozu marco ya tek atar diyen sendin demi ? :D

bak jozu bundan marco ya 10 tane vursun, marco ya yine hiç bir şey olmaz

bide dediğim şeyi avans olarak düşün, yoksa jozu nun uçabilen bir marcoya dokunabilme ihtimali bile yok zaten, marco sürekli hakili pençeleriyle yardırır yukardan yukardan, jozu hakili saldırılara karşı elmas olamaz, aynı luffy nasıl lastik olamıyor hakili yumruğa, tekmeye o misal.

BeyazDiş

jozu marco ya tek atar diyen sendin demi ? :D
Yok o bendim :D
Hadi diyelim teq atamıyor ( şaşırtıcı olmaz heralde )
Adamı bir darbede indirmek zorunda değilki
Boynunu sıksın boğularak ölsün
Marco'nun eli armut mu topluyor?
Jozu'ya işlemez

Adam acıyı ne denli hissediyor bilmiyoruz
Normal hissediyor olsa bile; sinir noktalarından birine sağlam bir darbe ve bi anlıkda olsa sersemler, hemen o anda bitirici vuruş Örn: Boyun kırma
Ölmüş hali heralde kendini yeniliyemez ?
Ha Marco'yu nasıl yakalıyacakta vuracak derseniz; Jozu çok dayanıklı olduğundan iş baya uzar ve o fırsat eninde sonunda eline geçer

Jozu'ya işlemez

Normal hissediyor olsa bile; sinir noktalarından birine sağlam bir darbe ve bi anlıkda olsa sersemler, hemen o anda bitirici vuruş Örn: Boyun kırma
Yavaş sıksın.Tavuk mu sıkıyor dostum ne diyorsun sen öyle? :ehe:

Jozu'ya işlemez

Ha Marco'yu nasıl yakalıyacakta vuracak derseniz; Jozu çok dayanıklı olduğundan iş baya uzar ve o fırsat eninde sonunda eline geçer

Roronoa Zoro

@Byakko
Elmas diye haki işlemeyecek değil demişsin de; Vücudu elmas olsa haki işler tabii, fakat Jozu, vücudunun üstüne elmas katmanı yaratıyor. Yani anlayacağın, o üzerinde gözüken parlak şeyler vücudunun bir parçası değil, elmas. Yani normal elmasa haki ile vuruyor gibi olacak. "Vuruşu bir elması kırmaya yeter mi?" asıl soru bu olmalı.
Ha bence Marco tokatlar orası ayrı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık