Marco ayni anda iki tanesini rezil ediyor amaJozu kazanır ama kolayca alamaz. Bir Yonko komutanı başka yonko komutanını kolayca ezemez diye düşünüyorum.

Marco ayni anda iki tanesini rezil ediyor amaJozu kazanır ama kolayca alamaz. Bir Yonko komutanı başka yonko komutanını kolayca ezemez diye düşünüyorum.
Jack >Doffy olduğunu nereden biliyoruz?Doffy zamanında kitlemiş ve oyuncak gibi oynamış bu adamla. Ee Jack>Doffy olduğuna göre, Jack>Jozu. Ayrıca Jozu iki sene önce gösterilmiş bi karakter, iki sene sonra gösterilmiştir birini yenemez xD
Ikisi de daha hibrit modlarına bile girmediler bu arada. En güçsüz hallerinde dövüşüyorlar.Marco, King ve Queen'in üzerinde ciddi bir üstünlük sağlayarak dövüşüyordu ama.
Queen'in hayvan modu en dayanıklı modu bildiğim kadarıyla. Marco gibi adamın karşısında hibrit modundan daha etkili olacağını düşünüyorum. King'in modunu hatırlamıyorum ama.Ikisi de daha hibrit modlarına bile girmediler bu arada. En güçsüz hallerinde dövüşüyorlar.
En dayanıklı modu olduğu nerede geçiyordu ki, hiç hatırlamıyorum.Queen'in hayvan modu en dayanıklı modu bildiğim kadarıyla. Marco gibi adamın karşısında hibrit modundan daha etkili olacağını düşünüyorum. King'in modunu hatırlamıyorum ama.
Mama ile gelişine kafa kafaya tokuştu, burnu bile kanamadı. Herhangi bir hibrit formun bundan daha dayanıklı olmasını beklemem ben. Mama bu.En dayanıklı modu olduğu nerede geçiyordu ki, hiç hatırlamıyorum.
Ben direkt Kaido'nun tam ejder versiyonu ile hibrit versiyonu arasındaki kadar fark vardır diye düşündüm.
nası nerden biliyoruz, çünkü öyleJack >Doffy olduğunu nereden biliyoruz?
Dayanıklılık özelinde bir şey diyemem, ama totalde en güçsüz formunun bu olduğunu düşünüyorum ben. Gördüğümüz zoanların hepsinde durum buydu.Mama ile gelişine kafa kafaya tokuştu, burnu bile kanamadı. Herhangi bir hibrit formun bundan daha dayanıklı olmasını beklemem ben. Mama bu.
O yüzden "Dünyanın en güçlü kılıç ustası" çizik atamadı.Jack alır elmas op evreninde abartılacak birşey değil.