Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] JoJo's Bizarre Adventure

Uzun animeler içinde, ilk bir kaç bölümünü izleyip bıraktıktan sonra tekrar başlayamadığım tek animedir kendisi. 5 bölüm izledim alt tarafı bir türlü başlayasım gelmiyor tekrar ön yargımı kıramıyorım. karakterlerin yüzleri birbirlerine çok benziyor kim kimdi belli değil, güçler desen havada uçuşuyordu. One piece dbz hxh bleach vs hepsinin güzel yanları var da bunun güzel yanı nedir bir türlü çözemedim. Ön yargımı kırın a dostlar. Evangelion gibi shounen diye geçinip abartı dünyanın en kötü animesi çıkmasın da.
Ben şahsen sevsem de ilk part Phantom Blood genelde serinin en az sevilen part'ı. Biraz daha sabretmeni öneririm. İkinci part biraz daha eğlencelidir.

Serinin tuhaf bir dokusu var, bunu bir noksanlık olarak değil de bir yazar tercihi olduğunu bildiğinde bakışın değişiyor. Bir bölüm daha sabretseymişsin tüm serideki en epik olaylardan birine denk gelecektin. He bu arada Evangelion'a yaptığın yoruma bakınca daha net anlaşılıyor bazı şeyler. Sağlık olsun.
🙈
Devam edeceğim ya güncel takip ettiğim birçok seriye ara verdim bu ay. Jojo’nun atmosferini ve stilini beğendim açıkçası, bazı absürt sahneler de komik. Çocuğun teki gelip çantalarını çaldığında panik yapıp peşinden gitmek yerine durup saldırı ve kaçış tekniklerinin analizini yapıp oğlanı takdir etmeleri falan.😄

🙈
Devam edeceğim ya güncel takip ettiğim birçok seriye ara verdim bu ay. Jojo’nun atmosferini ve stilini beğendim açıkçası, bazı absürt sahneler de komik. Çocuğun teki gelip çantalarını çaldığında panik yapıp peşinden gitmek yerine durup saldırı ve kaçış tekniklerinin analizini yapıp oğlanı takdir etmeleri falan.😄
5. bölüm lanetli falan mı :artiz:
Bence bir şans daha vermen lazım. Hesabına baktığımda bunu görmüş olsaydım çoktan darlamıştım🥀

Serinin tuhaf bir dokusu var, bunu bir noksanlık olarak değil de bir yazar tercihi olduğunu bildiğinde bakışın değişiyor. Bir bölüm daha sabretseymişsin tüm serideki en epik olaylardan birine denk gelecektin. He bu arada Evangelion'a yaptığın yoruma bakınca daha net anlaşılıyor bazı şeyler. Sağlık olsun.
Evangelionu kötülemek için saatlerce yazarım da ona harcadığım zamana o kadar üzülmüştüm ki 5 senedir çıkmaz aklımdan onun için daha uzatmayacağım. Sadece anlam çıkartacağım diye seyircinin kendini yırtıp durduğu entel dantel bişey bile olamayacak; yazarının aa şu robotun ışınını haç şeklinde göndereyim de millet oradan hristiyanlığa atıfta bulunduğumu düşünüp beni övsün dediği zırt bişey. İlk izlediğimde ne olduğunu anladım sadece aşırı sıkıcı ve gereksiz işim gücüm yok sembolizmle, 13 yaşındaki veledin psikolojik sorunlarıyla, milletin melankolisiylemi uğraşacağım. Shounen ruhuna ters. Son olarak o kadar nefret ettim ki o animeden gerçek hayatta onu öven tek adamla arkadaşlık etmem! 😂 JoJo tavsiyen güzeldi teşekkür ederim.

Evangelionu kötülemek için saatlerce yazarım da ona harcadığım zamana o kadar üzülmüştüm ki 5 senedir çıkmaz aklımdan onun için daha uzatmayacağım. Sadece anlam çıkartacağım diye seyircinin kendini yırtıp durduğu entel dantel bişey bile olamayacak; yazarının aa şu robotun ışınını haç şeklinde göndereyim de millet oradan hristiyanlığa atıfta bulunduğumu düşünüp beni övsün dediği zırt bişey. İlk izlediğimde ne olduğunu anladım sadece aşırı sıkıcı ve gereksiz işim gücüm yok sembolizmle, 13 yaşındaki veledin psikolojik sorunlarıyla, milletin melankolisiylemi uğraşacağım. Shounen ruhuna ters. Son olarak o kadar nefret ettim ki o animeden gerçek hayatta onu öven tek adamla arkadaşlık etmem! 😂 JoJo tavsiyen güzeldi teşekkür ederim.
Birazda zevk meselesi, ben en çok fantastik edebiyat seviyorum, her türden film dizi kitap anime manga vs tüketirim severim de ama psikolojik boş iş. Zaten hayatın kendisi öyle birde filmini mi izleyeceğim.

Birazda zevk meselesi, ben en çok fantastik edebiyat seviyorum, her türden film dizi kitap anime manga vs tüketirim severim de ama psikolojik boş iş. Zaten hayatın kendisi öyle birde filmini mi izleyeceğim.
Seri derinlikli görünmek için suyunu bulandıran o trajik işlerden ziyade işlediği meseleleri baya ilk veya ikinci katmanda verip geçiyor. Psikoloji ve Hristiyanlık anolojisi de bir araya gelince eğlenceli bir hale geliyor. Dediğin gibi biraz zevk meselesi.
Ben de fantastik kurgulara diğerlerinden fazla kıymet veriyorum.🤝
Bu şekilde düşünen bir kişi daha tanıyorum:d @RedTeroR

Son düzenleme:
Evangelion'u ya çok seversin en sevdiğin seriler arasına girer yada hiç sevmezsin en nefret ettiğin seriler arasına girer ortası yoktur bunun 😀

Seri derinlikli görünmek için suyunu o bulandıran o trajik işlerden ziyade işlediği meseleleri baya ilk veya ikinci katmanda verip geçiyor. Psikoloji ve Hristiyanlık anolojisi de bir araya gelince eğlenceli bir hale geliyor. Dediğin gibi biraz zevk meselesi.
Ben de fantastik kurgulara diğerlerinden fazla kıymet veriyorum.🤝
Bu şekilde düşünen bir kişi daha tanıyorum:d @RedTeroR
Adam haklı kekem :a:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık