Üye silindi 1004
Giorno Giovanna bomboş bir adamdır. Part 5 standlere kadar 3'ün aynısı.Adamın hası beşinci JoJo, yani Giorno Giovanna'dır. Ayrıcana da onun standının üstünde bir stand olmamıştır olamamıştır.
Giorno Giovanna bomboş bir adamdır. Part 5 standlere kadar 3'ün aynısı.Adamın hası beşinci JoJo, yani Giorno Giovanna'dır. Ayrıcana da onun standının üstünde bir stand olmamıştır olamamıştır.
Enrico Pucci'nin Stand Requiem'e güç olarak eşit diye biliyorum.Adamın hası beşinci JoJo, yani Giorno Giovanna'dır. Ayrıcana da onun standının üstünde bir stand olmamıştır olamamıştır.
Jolyneye mi bu kadar heyecan ?Sizin yüzünüzden part 6'nın trailerı geldi sandım...
Hayır. Part 6 bitsin 7'ye geçelim.Jolyneye mi bu kadar heyecan ?
Jonathan'dan sonra.Adamın hası beşinci JoJo, yani Giorno Giovanna'dır. Ayrıcana da onun standının üstünde bir stand olmamıştır olamamıştır.
Ortalık Gyro fanından geçilmez, dünya buna hazır değilHayır. Part 6 bitsin 7'ye geçelim.
Gyro için bi kasaba dolusu insan vururum ben şu an bile.Ortalık Gyro fanından geçilmez, dünya buna hazır değil
Puccini puc yesin. Adam nedenselliği manipüle ediyor. Ne yaparsan yap sıfır noktasına geri döndürüyor adam.Enrico Pucci'nin Stand Requiem'e güç olarak eşit diye biliyorum.
Jonathan bence aşırı klişe bir karakter.Ama bu onun JoJo'lar arasında iyi kalpli olan tek kişi olduğunu değiştirmiyor.Jonathan'dan sonra.
O sadece bir centilmen. Giorno ADAM.Jonathan'dan sonra.