Teknik olarak yenilmez. Zaten her iki tarafın da ok için kapışma sebebi buydu.çok teşekkürler. Bir sorum daha olacak o zaman. GERin gücünün bir sınırı yok mu acaba
Teknik olarak yenilmez. Zaten her iki tarafın da ok için kapışma sebebi buydu.çok teşekkürler. Bir sorum daha olacak o zaman. GERin gücünün bir sınırı yok mu acaba
Part 5in sonu neden tatmin etmedi beni ya Aklımda birçok soru kaldı
1.GERin gücü ne tam olarak?
2.Giorno ölürse Diavalo sürekli işkence çekmeye devam eder mi?
3.Giorno ne oldu şimdi öyle zınk diye bitti mi hikaye?
Ending sonrasını kaçırmışım şimdi tatmin oldum biraz .Sırf İzanami gücü varsa neden bu adamı hep jojo güç sıralamasında kafadan 1. sıraya sokuyorlar ki onu anlayamadım tamBkz. İzanami
Diavolo gördüğün üzere izanami'ye yakalandı, sonsuz kısır döngü
En sonuna kadar izledin mi ending sonrası, Giorno Baba oluyor işte, daha ne olsun. Siyahları giymiş reis
Çünkü tüm statları soru işareti. Tam olarak neler yapabileceği de soru işareti. Ayrıca Giorno'dan bağımsız biraz GER. İşin kötüsü çok fazla neler yapabileceğine tanık olamıyoruz.Ending sonrasını kaçırmışım şimdi tatmin oldum biraz .Sırf İzanami gücü varsa neden bu adamı hep jojo güç sıralamasında kafadan 1. sıraya sokuyorlar ki onu anlayamadım tam
Türkçe mi?Part 6 mangası var mı?
Fark etmez. Türkçe olursa tembel yapıma uyar sadece.Türkçe mi?
Normal oklar ayrı Requiem okları ayrı. Ve bir oku birden fazla kez kullanabilirsin. Örnek olarak Part 4'te Josuke hariç herkesin Stand'ı aynı ok sayesinde aktif oldu. Bütün Standların Requiem olmaması için de bir sebep yok şu an için.Oklardan kaç tane kaldı şimdi? Başka standların Requiem yapılma potansiyeli var mı ok sayısına göre?