Part 5 sanırım mangakanın kendini geliştirmesinin eseri. İlk 4 partta ne hata varsa sanki hepsini düzeltmiş gibi gözüküyor. Part 5 cidden sağlam.Part 4'ü taze bitirdim. İzlediğim en kötü part buydu sanırım. Hem villian sıkıntısı hem ana karakter sıkıntısı çok can sıkıcıydı.
Bunun temel sebebi Josuke'nin standı ve Jotaro'nun aşırı nerflenip Josuke'den sahne çalması sanırım. Josuke ile ilgili ilgi çekici hiçbir şey yoktu. Kalan bütün karakterler daha iyi tasarlanmış diyebilirim. Belki standı yüzünden bu kadar tetiklendim karaktere. Bilemedim. Rohan ve Hayato parttaki favori karakterlerim.
Ve Part 5 çok güzel başladı benim için. İçinde İtalya ve Mafya şeysi olması bunda büyük bir etken galiba. Bir bölüm izleyip oyuna dönmeyi planlıyordum fakat altı bölüm izlemişim farkında olmadan.
Fakat kötü karakter olarak Kira baya sağlamdı. Niye sıkıntı oldu ki? Yan karakterler de iyiydi ya. Koichi, Rohan vs.
Josuke biraz zayıf kalıyor ilk 3 Jojo'ya göre haklısın. Belki Jotaro reis olmasa, biraz daha öne çıkabilirdi.