Şimdi Hamon (dalga) enerjisindesin demekİlk sezonu iyi bayağı. Öyle güçler abartı falan da durmuyor. Bakalım.
Hamondan sonrası da var demek.Şimdi Hamon (dalga) enerjisindesin demek
Ayrıca jojo'yu jojo yapan diğer şeylerden biri ilk partlarda ki ending şarkısı Tabii poz olayını da unutmayalım
Benim favori karakterim Jojo'lar arasında, Jonathan'dır her daim (Birazda Joseph)Villain olarak da kono Diooooooo da tabisi
İlk part'tan aldığım tadı hiçbirinden alamadıydım. O pozlar, o her şeye şaşırmalar, her şeyi tek tek açıklama istekleri, agresif ve yüksek sesli tepkiler
Zamanla hamon'un adı bile anılmamaya başlıyor :/Hamondan sonrası da var demek.
Ben ezbere yazmışım Dio işi bitince ilk sezon bitti sandıydım. Şimdi heybetli heykellerin sonunu izliyorum.
Gerçekten beklediğimden öte bir seri. Sadece Jojo2'nin maske sahiplerine geçmişte nasıl yenildiniz diye sormasını isterdim. Ne oldu da taşlarda kaldılar? Şimdi en büyük gizemim bu.
Son bölümlere doğru anlatılıyor Sütundaki Adamlara neler olduğu. Beğenmene sevindim. 3. sezon Stardust Crusaders ile birlikte Stand isimli yeni bir dövüş tekniği başlıyor. Hamon'un tadını çıkar şimdilik.Hamondan sonrası da var demek.
Ben ezbere yazmışım Dio işi bitince ilk sezon bitti sandıydım. Şimdi heybetli heykellerin sonunu izliyorum.
Gerçekten beklediğimden öte bir seri. Sadece Jojo2'nin maske sahiplerine geçmişte nasıl yenildiniz diye sormasını isterdim. Ne oldu da taşlarda kaldılar? Şimdi en büyük gizemim bu.
İlk sezonu bence en kötü sezonu.İlk sezonu iyi bayağı. Öyle güçler abartı falan da durmuyor. Bakalım.
Sevmiştim hamonu.Zamanla hamon'un adı bile anılmamaya başlıyor :/
Gücü buluşlarını anlattı da neden taşlaştıkları anlatılmadı. Hamon'u kullanabilen doğru düzgün kimse yok. Şu Hintli bile tam vakıf değilmiş de zamanla doğadan direk hamon çekeceklermiş sanıyordum.Son bölümlere doğru anlatılıyor Sütundaki Adamlara neler olduğu. Beğenmene sevindim. 3. sezon Stardust Crusaders ile birlikte Stand isimli yeni bir dövüş tekniği başlıyor. Hamon'un tadını çıkar şimdilik.
Jojo'nun havaalanındaki yaşlı hali çok iyiydi. Gençliği gibi bitirdi. Olayı bir şekilde Japonlara da bağladılar.İlk sezonu bence en kötü sezonu.
O yüzden bence ileride daha çok zevk alacaksın.
Animenin son bölümü de güzeldi.
En kötü part benim gözümde Mısır'a vatana kadar geçen part 3. Part 1 ilk üçü arasındaki en iyi, sırf kısa diye hor görülüyor.İlk sezonu bence en kötü sezonu.
O yüzden bence ileride daha çok zevk alacaksın.
Animenin son bölümü de güzeldi.