+1 Ben de başlayacaģım da vakit yok, fırsat olmuyor. Dio samada kaldıydım fantom bloodda.Bir ara girmeyi planlıyorum JoJo evrenine.
+1 Ben de başlayacaģım da vakit yok, fırsat olmuyor. Dio samada kaldıydım fantom bloodda.Bir ara girmeyi planlıyorum JoJo evrenine.
Durman hata.Bir ara girmeyi planlıyorum JoJo evrenine.
Savcım sen eksi serileri seversin. Ben çoktan gömdüğünü düşünüyordum :/+1 Ben de başlayacaģım da vakit yok, fırsat olmuyor. Dio samada kaldıydım fantom bloodda.
Anime izlemeyi sevmiyorum ya, manga okumak lazim, zamanında @Smoker a dedim çevirelim diye, çok uzun seri, scani de çamur gibiydi giremedik, kaldı öyle.Savcım sen eksi serileri seversin. Ben çoktan gömdüğünü düşünüyordum :/
Güzel scan ve çeviri var şu anda da çok uzun seri ama. Sağlam azim lazım.Anime izlemeyi sevmiyorum ya, manga okumak lazim, zamanında @Smoker a dedim çevirelim diye, çok uzun seri, scani de çamur gibiydi giremedik, kaldı öyle.
Durman hata. Dal hemen.
Durman hata.
Çizimleri beni biraz itmişti ama tanıdığım ve zevkine güvendiğim herkes müptelası. Bakalım, gireceğim elimin altına wifi geçince.+1 Ben de başlayacaģım da vakit yok, fırsat olmuyor. Dio samada kaldıydım fantom bloodda.
Çizimler o kadar da kötü değil aslında. Partlar ilerledikçe de gelişiyor,güzelleşiyor. Özellikle Part 7 ve 8'in çizimleri cidden harika(örnek olarak profilimdeki resim).Çizimleri beni biraz itmişti ama tanıdığım ve zevkine güvendiğim herkes müptelası. Bakalım, gireceğim elimin altına wifi geçince.
Kötülüğünden çok biraz 2000'li yılların başlarındaki cartoonlar gibi geldi. Yoksa kişiden kişiye değişir.Çizimler o kadar da kötü değil aslında. Partlar ilerledikçe de gelişiyor,güzelleşiyor. Özellikle Part 7 ve 8'in çizimleri cidden harika(örnek olarak profilimdeki resim).