İyi fikir. Tavsiye ederim. Eşsiz.Youtube'da her halta ''İS THİS A JOJO REFERANCE'' yazan garip tayfa yüzünden müsait bir anımda başlamayı düşündüğüm seri.
Bir konusu, devamlılığı vs var mı yoksa komikli olmaktan mı ibaret?İyi fikir. Tavsiye ederim. Eşsiz.
Komikli değil. Konusu var, devam ediyor. Arada gülersin ama merkezinde komedi yok.Bir konusu, devamlılığı vs var mı yoksa komikli olmaktan mı ibaret?
Cidden mi? Bende öyle bir izlenim yaratmıştı nedense. İyiymiş ya başlayayım ben de.Komikli değil. Konusu var, devam ediyor. Arada gülersin ama merkezinde komedi yok.
Komedi videolarında kullanılacak bir bölüm sonu kapanış müziği ve yazısı var diye öyle geldi herhâlde.Cidden mi? Bende öyle bir izlenim yaratmıştı nedense. İyiymiş ya başlayayım ben de.
İnternet aleminde çok feci meme oldu. O yüzden öyle bir izlenim yaratmış olabilir. Kaliteli seridir, öneririm.Cidden mi? Bende öyle bir izlenim yaratmıştı nedense. İyiymiş ya başlayayım ben de.
"Ari ari ari ari ari, arivederci!" demesini bekliyorum ben de.Bucciarati'nin ismine düşüyorum yav.
Sağlammış."Ari ari ari ari ari, arivederci!" demesini bekliyorum ben de.