Unknown
Hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim ama alışırız herhalde.Mangaka 4. hikaye sırasında çizim tarzını değiştiriyor. Animasyon şirketi de animenin ortasında çizimleri degistirmek yerine baştan değiştirmeyi seçmiş.
Hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim ama alışırız herhalde.Mangaka 4. hikaye sırasında çizim tarzını değiştiriyor. Animasyon şirketi de animenin ortasında çizimleri degistirmek yerine baştan değiştirmeyi seçmiş.
Boşuna bekliyorsunuz boşverin tüm partları. Direkt 7. partı okuyun...
Bu gidişle ben sıkılacağım sanırım. Şöyle geniş çaplı düşündüğüm zaman aslında ilgimi çeken bir şeye sahip değil gibi duruyor seri. Haftalık takip edince sıkıntı olmuyor gerçi. Bir şekilde kendine çeken bir havası var belki ama işte o kadar sanıyorum ki.Yeni video
7. hikaye ile birlikte en kaliteli hikayelerinden biri olduğunu okumuştum. Bir gelsin de bakarız.Bu gidişle ben sıkılacağım sanırım. Şöyle geniş çaplı düşündüğüm zaman aslında ilgimi çeken bir şeye sahip değil gibi duruyor seri. Haftalık takip edince sıkıntı olmuyor gerçi. Bir şekilde kendine çeken bir havası var belki ama işte o kadar sanıyorum ki.
Vay. Şu ana kadar hikâye namına hiçbir şey göremedik desem yeridir aslında. Oldukça düz ilerliyor çünkü. Neyse bakalım.7. hikaye ile birlikte en kaliteli hikayelerinden biri olduğunu okumuştum. Bir gelsin de bakarız.