Unknown
Anizm'de var.Hangi siteden izlediniz?
Anizm'de var.Hangi siteden izlediniz?
Sağol ben Türkanime'de bekliyordum.Anizm'de var.
Niye ki?Sağol ben Türkanime'de bekliyordum.
Oradan izlemeye alıştığımdan. Anizm'de izleme linklerinin hepsi olmuyor.Niye ki?
Jojo hep renkiydi. Toei yeni aldı part 3'ün 2. yarısını yapıyor.Oradan izlemeye alıştığımdan. Anizm'de izleme linklerinin hepsi olmuyor.
Jojo'nun animeyi de mi Toei yapıyordu? Eğer öyleyse aşırı renklendirmelerden belli oluyor ama iyi iş çıkarıyorlar. Tabi mangayı bilsem belki farklı konuşabilirdim.
Bilmiyorum dedim zaten kimin yaptığını ama aşırı renk kullanımını Toei yapıyor ondan öyle demiştim. Yoksa nasıl olduğunu gördüm. Yine de el değiştirse de bir aksaklık yapmadan ilerlediler.Jojo hep renkiydi. Toei yeni aldı part 3'ün 2. yarısını yapıyor.
Bilmiyorum dedin söyledik işte. Öğren diye ama nerde...Bilmiyorum dedim zaten kimin yaptığını ama aşırı renk kullanımını Toei yapıyor ondan öyle demiştim. Yoksa nasıl olduğunu gördüm. Yine de el değiştirse de bir aksaklık yapmadan ilerlediler.
Sağol demediğim için mi oldu? Yoksa teşekkürler mi demeliydim? Peki mangasına göre nasıl gidiyor okudun mu mangasını?Bilmiyorum dedin söyledik işte. Öğren diye ama nerde...
Sanane. Söylemiyorum.Sağol demediğim için mi oldu? Yoksa teşekkürler mi demeliydim? Peki mangasına göre nasıl gidiyor okudun mu mangasını?