Uzaktan vurmuyor animede de. He öyle gözüküyor biraz ama...Ben uzaktan vurdu diye hatırlıyormuşum. Yinede o depremin o kadar sert olduğunu düşünmüyorum.
2.52'ten itibaren.
Uzaktan vurmuyor animede de. He öyle gözüküyor biraz ama...Ben uzaktan vurdu diye hatırlıyormuşum. Yinede o depremin o kadar sert olduğunu düşünmüyorum.
Beyazsakal'a zor bir an mı yaşatmış ne zaman nerde nasıl3)Marineford savaşı sırasında Beyazsakal'a zor anlar yaşattı.
Koramiraller serinin kum torbalarıdır.
O Koramiral değil Kutsal köpeği olmak istemeyen bir alfa. Yeni Amiral adaylarını atma onlarda Koramiral değil atanamamış Amiral derim ben onlara Tsuru'da Garpa olan aşkından Amiral olmak istememiş gerisi Bartodan bile ayar yiyeni var. çöp torbaları. Bir Oniguma ve Dalmatiandan ümidim var onlarada beklentimi çok yüksek tutmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramayak.
Seride zaten birkaç tane koramiral dövüşü gördük. Hemen böyle bir çıkarım yapmaya gerek yok bence.O Koramiral değil Kutsal köpeği olmak istemeyen bir alfa. Yeni Amiral adaylarını atma onlarda Koramiral değil atanamamış Amiral derim ben onlara Tsuru'da Garpa olan aşkından Amiral olmak istememiş gerisi Bartodan bile ayar yiyeni var. çöp torbaları. Bir Oniguma ve Dalmatiandan ümidim var onlarada beklentimi çok yüksek tutmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramayak.
Little Oars Jr 3 Koramiral kesti ölmeden. Luffy çaylak haliyle marinefordda zorlanmadan Koramiral kesti. Bartolomeo Mynard tekledi. Sabo tekledi. Law Vego tekledi. La haini bile rütbenin verdiği. lanetle tek yeniş kdkdkdk. Smoker tek yedi.Seride zaten birkaç tane koramiral dövüşü gördük. Hemen böyle bir çıkarım yapmaya gerek yok bence.
Uğraştırdı manasında kullanmışım ama gece taslağı yazınca biraz dalga geçmiş gibi olmuşumBeyazsakal'a zor bir an mı yaşatmış ne zaman nerde nasıl
Üzdü buJohn giant denilen herifin varlığı bile unutmuşum neyine oy vereyim ben onun...