İtachi, One Piece evrenine tak atar.Garp tek alır bu grubu.
İtachi, One Piece evrenine tak atar.Garp tek alır bu grubu.
Yav he he.İtachi, One Piece evrenine tak atar.
EMS ve Madara çakrası verirsen alır belki.İtachi tek atar.
Geçin bunları.
İtachi'ye adam dayandıramıyoruz...
Ootsutsuki'leri de salın gelsin.
Hiç ihtiyacı yok Sharingana maruz kalan kim olursa olsun mefta zaten. Kakashi gibi gözünde Sharingan'ı olan birine bile 1 saniyede iki günlük acı çektiren adam One Piece evrenini tekler. Hiçbirinin dayanmasına olanak da vermiyorum. Netim bu konuda. Sıradan bir Uchiha bile şu seride elit seviye güce sahip olur.Yav he he.
Hiç ihtiyacı yok Sharingana maruz kalan kim olursa olsun mefta zaten. Kakashi gibi gözünde Sharingan'ı olan birine bile 1 saniyede iki günlük acı çektiren adam One Piece evrenini tekler. Hiçbirinin dayanmasına olanak da vermiyorum. Netim bu konuda. Sıradan bir Uchiha bile şu seride elit seviye güce sahip olur.
One Piece'de çakra olmadığı için sharingan işe yaramıyor.Hiç ihtiyacı yok Sharingana maruz kalan kim olursa olsun mefta zaten. Kakashi gibi gözünde Sharingan'ı olan birine bile 1 saniyede iki günlük acı çektiren adam One Piece evrenini tekler. Hiçbirinin dayanmasına olanak da vermiyorum. Netim bu konuda. Sıradan bir Uchiha bile şu seride elit seviye güce sahip olur.
Gözlem Haki'si ne işe yarayacak söyleyebilir misin? Gözlem Haki'sinin Sharingan'a etki edeceğinin garantisi yoktur. Sharingan'la zihinsel acı çektirilebiliyor. Gözlem Haki'si acıya karşı bir işleve sahip değil sadece saldırının geleceğini görebilir ki gözü açmasıyla yakalaması bir olur. Bir saniyede Sharingan sahibi Kakashi'yi komaya soktuysa One Piece evreninin içinden geçer.Aga gözlem hakisi aga...
2 evren birleşmiş de sanki kesin bir yargıya vardın gene...Gözlem Haki'si ne işe yarayacak söyleyebilir misin? Gözlem Haki'sinin Sharingan'a etki edeceğinin garantisi yoktur. Sharingan'la zihinsel acı çektirilebiliyor. Gözlem Haki'si acıya karşı bir işleve sahip değil sadece saldırının geleceğini görebilir ki gözü açmasıyla yakalaması bir olur. Bir saniyede Sharingan sahibi Kakashi'yi komaya soktuysa One Piece evreninin içinden geçer.