Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Yav Jinbe güçsüz demiyorum zaten... Sadece Luffy den güçsüz olup, Zoro dan güçlü olduğu o ince çizgiyi merak ettim Datte’ciğim... :d
Luffy Zoro birbirine denk karakterler değil dostum. Alt metninde şu mesaj olan muhabbetlere pek girmem. Luffy'den güçsüz olan Zoro'dan güçlü olabilir yani bu imkansız bir durum değil. Bana sorarsan Zoro enmasız haliyle dahi gerekirse dövüş içerisinde gelişerek Jinbe'i yenerdi. Ama aksini düşünen adama da bir şey demem.

Yazdığımla alakası yok. Ağzıma laf koyup ona cevap vermeyin.

“Jimbe who’yla dövüşürken zoro kaido karşısında” diyen ben değilim. Yonkouyla denk dövüşüyor manası ordan çıkar.
Jinbe'yi gayet abartmışsın mesajında bende,buna karşlık böyle yazdım,lafını çarpıtmadım,az daha abartsan bu olacak anlamında dedim.

Ben Zoro ile alakalı bir şey de demedim.

Yamato the Bebeğim'e bitiyorum ama orası Sanji'nin yeri. Bebeğimi bir sıra aşağıya alalım. Bu arada bu paylaştıkların günlük mü aylık mı yoksa total mi nedir dostum?
Yaw bırak Sanji'yi. Ben Zoro'dan bile güçlü olabilir diyorum, herkes kendi sevdiği karakterden daha güçlü olabileceği diyebilmeli, imkansız değil. Carrot gibi bir tipten söz etmiyoruz sonuçta.

Toplam sonuç şu anlık, her saat güncelleniyor galiba.

Totalde bu ama ilk 15 gün ve kartpostal oyları dahil değil. Cumartesi günü kartpostal harici liste yayınlanacak.
Yaw bırak Sanji'yi. Ben Zoro'dan bile güçlü olabilir diyorum, herkes kendi sevdiği karakterden daha güçlü olabileceği diyebilmeli, imkansız değil. Carrot gibi bir tipten söz etmiyoruz sonuçta.

Toplam sonuç şu anlık, her saat güncelleniyor galiba.
Oy sayısı çok az lan. Yemişim böyle popülerlik şeysini :/

Yamato tayfaya gelmezse ucu açık olur güçlenmesinin ama gelirse Zoro'nun önünde olma ihtimali yok. Zoro ve Sanji'den sonra gelsin yeter. Tayfa aşırı güçlü olacak zaten hayvan gibiler şu an bile.

Oy sayısı çok az lan. Yemişim böyle popülerlik şeysini :/

Yamato tayfaya gelmezse ucu açık olur güçlenmesinin ama gelirse Zoro'nun önünde olma ihtimali yok. Zoro ve Sanji'den sonra gelsin yeter. Tayfa aşırı güçlü olacak zaten hayvan gibiler şu an bile.
Reis o yazanlar oy sayısı değil. Bizim bölüm yıldızı anketi gibi, o saat kim 1. Olursa 3 puan kim 2. Olursa 2 puan, kim 3. Olursa 1 puan veriyorlar. Yoksa akşam saatleri 3. Olmak için 35 oy bile yetmeyebiliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık