Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Herhangi bir karakterin monster trio denilen üçlüyü sonsuza dek bozabileceğini iddia eden bir yorum ciddiye alınmaya değmez zaten. Sanji nasıl ki seri bitene kadar bu trajik durumlara düşecekse aynı şekilde güç sıralamasındaki yerini de koruyacak.
Oda bozmamak için Balıkadam Arc'ta almadı Jinbe'yi. Şuan birisi tayfaya katılacaksa Sanji'den güçsüz olacaktır. Sanji'den daha potansiyelli olan da zaten gelmeyecek tayfaya.

Şimdi konuşacam boşu boşuna konu uzayacak boşver sen. İki yada üç haftaya Zoro yere yapıştığında dersin jinbei>zoro
Neyine dayanarak buna varıyorsun bilmiyorum ama neresinden bakarsan bak zoro > jinbei
He tecrübe dersen bilemem orası ayrı.

Ben sana bunu destekleyecek yeterli
Argüman gösteririm ama sen bana sadece
Jimbeinin bigmom karşısındaki cesaretini veya killerin zoroyu deşmesi dışında sağlam birşey gösteremezsin.

Ve killer law zoro luffy kid kaido karşısında duran Adamlar.

Hadi gene senin için en kötü jinbei > Zoro diyelim

Jinbei karekter sınırına yaklaştı
Jinbei 1 gelişirken zoro sanji ve diğerleri 3 gelişiyor.

Ağa tayfanın güç sıralaması şuan bu luffy>jinbei>zoro>yamato>sanji her türlü bu şekildedir şuan için yav gidip zoroyu sanjiyi jinbeinin üstünde tutmak ne bileyim aşırı saçma fan olmakla güç sıralaması yapılınca böyle oluyor. jinbeinin luffyden Sonraki en güçlü kişi olduğu kesin ve net olarak bellidir
Jinbe bırak Zoro'yu Sanjiden daha güçsüz biri. İlerleyen Wano manga sayılarında bunu göreceğiz zaten. Luffy > Zoro > Sanji bozulmaz bu sıra tayfada.

Ciddi ciddi Yamato'nun tayfaya katılacağını düşünenler var, hatta düşünmeyi bırak forumda çoktan tayfa üyesi olarak kabul görülmüş. Bu arada efenim Oda'nın Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünü bozacağını düşünmüyorum. Jinbe Sanji'den güçlüdür belki ama Jinbe'nin Sanji kadar ön planda tutulacağını zannetmiyorum. Balıkadam çünkü D:

Ciddi ciddi Yamato'nun tayfaya katılacağını düşünenler var, hatta düşünmeyi bırak forumda çoktan tayfa üyesi olarak kabul görülmüş. Bu arada efenim Oda'nın Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünü bozacağını düşünmüyorum. Jinbe Sanji'den güçlüdür belki ama Jinbe'nin Sanji kadar ön planda tutulacağını zannetmiyorum. Balıkadam çünkü D:
Balıkadam çünkü derken ? bu nasıl bir ırkcılık.. Profil resmine de kutsal ejder koy tam olsun. :artiz:

Sanji'li monster trio kavrami yeni dünya sonrası için asiri gereksiz bir kavram bence. Sanji dovus potansiyelini kendi kendine kısıtlayan bi karakter olduğundan ötürü tayfada zoro ve sanji arasında güce sahip kişilere her daim ihtiyaç olacak.

Illa bir sıralama yapacak olursam Luffy > Zoro > Jinbei > Yamato > Sanji derdim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık