Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Jinbei bırak sanjiyi zoroyu bile zorlayabilir. Balık olduğu için filan mı bilmiyorum ama jinbei gerçekten çok küçümseniyor.
Aynen Sanji kim ki Jinbeiden güçlü görünüyor, o suit o kadar güçlü bir şey değil sadece görüş hakisi olmayanlara karşı etkisi var, uçmayı zaten suit olmadan da yapıyordu, suitin dayanıklılığı desen Jinbei in yaptığı gibi Akainunun yumruğunu engelleyebileceğini sanmıyorum.

Herkesin kendi alanı var okyanusta
(Şeytan meyvelileri saymıyorum)
Jinberi deniz kralları hariç her canlıyla iletişim kurabilir bu büyük bir haber ağı oluşturanilir ve güç sağlar
Güneş korsanları cabası
Bm'den kız bile kaçırdılar
balık adam karatesi zaten en üst sevilerdedir zaten jinbei sanaş lordu idi
Cidden güçlü bir çevreside vardır ittifak için WB ilede çok samimiydi
Aklıma gelenler bunlar :bilmem:

Trio tayfaya roger canlanıp gelse yine değişmez ...
Jimbei yaşı gereği gelişime daha kapalı adam zaten zirve halinde şuan muhtemelen. Şuan için luffy zoro sanji jimbe diye gider ama seri sonunda jimbei franky nami usopp un falan da gerisinde kalır bence. Tayfada bilgili tecrübeli olarak daha ön planda olur.
Namiden usopptan geri kalır demem güçsüz olacağı anlamına gelmesin malum tayfa korsan kralın tayfası olucak hatta o tayfayı geçecek ki rogerın ulaşamadığı hedefe ulaşılsın...

Trio tayfaya roger canlanıp gelse yine değişmez ...
Jimbei yaşı gereği gelişime daha kapalı adam zaten zirve halinde şuan muhtemelen. Şuan için luffy zoro sanji jimbe diye gider ama seri sonunda jimbei franky nami usopp un falan da gerisinde kalır bence. Tayfada bilgili tecrübeli olarak daha ön planda olur.
Namiden usopptan geri kalır demem güçsüz olacağı anlamına gelmesin malum tayfa korsan kralın tayfası olucak hatta o tayfayı geçecek ki rogerın ulaşamadığı hedefe ulaşılsın...
O kadar da uzun boylu değil. Hasır şapkalara katılıp da gelişme gösteremeyecek karakter bence yok. İsterse 100 yaşında olsun.
Gelişim hızı olarak Luffy, Zoro ve Sanji ile kıyaslanamaz tabi. Tayfanın zirvesi her zaman bu 3 adam olacak.

Franky reisi kaça koyarız? Bence (Yamato'yu saymıyorum) Luffy, Zoro, Samji, Jinbe, Franky olacak şekilde güç skalası. Sizce?

jinbei sanjiyi tokatlar gelişim falan bekleyemeyiz sanjiyi. Şuana bakarsak tecrübe gereği sanjiyi yer. Big momdan korkmayan jinbei, kaçan dünkü velet sanji.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık