bir şey demek istemiyorum belki güçlüdür sanji ama zoro hiç ödülde aşşağıda kalmıyorJimbei>Sanji>Zoro.Hem güç hem ödül sıralaması bu![]()
330>320bir şey demek istemiyorum belki güçlüdür sanji ama zoro hiç ödülde aşşağıda kalmıyor
Serinin başından beri bu adamlar birbirine kedi-köpek gibi dalmıyolar mı?Bence forumun geneli Luffy>Zoro>Sanji diye düşünüyor o yüzden. Ama işlerin karıştığı nokta Zoro hangisine daha yakın? Bence bunun konusu lazım.
Luffy uçtu gitti artık Sanji'ye daha yakın mecburen. Zoro daha kılıcını çekemeden Snakeman Luffy tek atar Zoro'ya :sBence forumun geneli Luffy>Zoro>Sanji diye düşünüyor o yüzden. Ama işlerin karıştığı nokta Zoro hangisine daha yakın? Bence bunun konusu lazım.
CP 9'un üstünden cok sular aktıSerinin başından beri bu adamlar birbirine kedi-köpek gibi dalmıyolar mı?
CP-9 'da güç sıralamalarında ikisinin de düşmanı arasında ufak bir fark yok muydu?
Umarım bunları sadece ben hatırlamıyorumdur.
Dövüş stilleri farklı 2 kişi , Sanji daha hızlıdır ama Zoro daha dayanıklıdır.
Aralarında dağlar kadar fark yok , çok ufak bir fark var. Hatta birbirlerine neredeyse eşitler.
Luffy uçtu gitti artık Sanji'ye daha yakın mecburen. Zoro daha kılıcını çekemeden Snakeman Luffy tek atar Zoro'ya :s