Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Üye silindi 5781

İnsanların özel hayatlarında ne olduklarıyla ilgili yorumlar yaparak çirkinleşmeye gerek yok. Ben senin ne demek istediğini anladım ama senin adım sayacın bozuk diyorum asıl sen onu anlamadın.
Özel hayatına herhangi bir lafım yok umarım hayatını mutlu yaşıyorsundur , yerim One Piece'i :D ; bi anime için gerek yok böyle şeylere zaten .Demek istediğim olay sen şu an körü körüne inanıyorsun bir şeye.Seninle aynı şeyleri söylememe rağmen '' 1 adım'' lafına takılıyorsun.Olay bu.

Sanji, Zoro'ya Mihawk karşısında hayalini bir kenara at diyen biri. Amaçları uğruna ölümü göze alan Zoro'yla karşılaştırılması hatadır. Her fırsatta Luffy ve Zoro ikilisinin ayrı bir yerde olduğu vurgulanıyorken, artık aynı kefeye koymasak mı?

Peki hangi tekniğin güçlü/güçsüz olduğunu nasıl anlarız?

Öyleyse güçlü olmak karakterin elindedir ve gücü farklı kulvarlar ile karşılaştırılabilir değil mi?
Tekniklerin etrafa yaydığı tahripten ya da karakterlere yapılan etkiden anlarsın hangisinin daha güçlü olduğunu hemen hemen, çizilişinden belli eder zaten ;

Mesela en ufak örnek, Şu iki saldırıda birbirine benzer pozisyonda ve bariz bir şekilde Hakili Jet Pistol > Bari Bari No Pistol olduğunu gösteriyor

Ayrıca karakter tepkileride bunu az çok belli ediyor zaten, dediğim gibi Çiziliş önemli benim gözümde.

Bu konu çok genişletilebilir. Mesela Luffy'nin attığı HER JET GATTLİNG aynı seviyede değil, buna şu iki örnek gayet verilebilir;

Dediğim gibi çizilişten belli oluyor aşağı yukarı pozisyonlara bakarsak, ÇİZİLİŞ ÖNEMLİ!

Bizim için çoktan bitti ama yıkık Sanci'cilere biraz daha zaman tanıyıp bu durumun içlerine sinmesine müsaade edelim yoldaş. Böyle de mert bir fan grubu kimse bulamaz :fool:
Bakalım fandaşım bu arc Oda’nın artık herkes için kesin bir çizgi çizeceğine inanıyorum :D
Okumama gerek yok :D . Dediğiniz gibi (Ki dediğiniz gibi değil.) olduğunu varsayıyorum olayları ve tamamiyle sizin bakış açınızla bakıyorum olaya.
Tamamiyle olaya sizin bakış açınızla bakacağım demiştim.Buradaki etkileri de dediğiniz gibi hesaplayın ve bu iki karakterin de tam bu karedeki zamanda yani post-sabaody Arc.'ında eşit veya hemen hemen birbirine yakın olduğunu kabul edin lütfen.Yoksa Sanji 2 yıl boyunca Zoro'dan daha fazla mı çalışıp aradaki makası kapattı :/ ?
Şimdi böyle bakarsak; 2y sonra ilk adaya girişleri nasıl peki...? Sanji normal girip ağzı açık bir şekilde kadın arıyor... Ama Luffy ile Zoro nasıl...? Luffy kral haki ile adamları bayıltıp güç gösterisi yapıyor, Zoro tek bir kılıçla koca gemi kesip güç gösterisi yapıyor... Oda ilk bunu yaptırdıktan sonra ikisine px aldırıyor ama olay yine ikili arasında komedi... zaten Zoro ben kestim, Sanji ben kafasını kırdım diyor yani komedi üzerinden dönüyor olay ama iş ciddiye bindiğinde adaya girişleri arasında bişe fark var 2y sonra... Serinim başından beri bakıldığında Zoro ve Luffy, irade olsun, aptallık olsun, yol bilmemeleri olsun, supernovalık olsun, aynı sözleri söylemeleri, hazine olarak gördüğü şapka ve kılıç olsun, ve şimdi bile hala Beraber Kaido’ya falan gidiyorlar bunlara bakınca Luffy ve Zoro daha yakın oluyor... Sanji onların arkasında kalıyor her türlü... :D

Peki hangi tekniğin güçlü/güçsüz olduğunu nasıl anlarız?

Öyleyse güçlü olmak karakterin elindedir ve gücü farklı kulvarlar ile karşılaştırılabilir değil mi?
Tekniğini geliştirirsen bir bakıma güçlenmiş olursun.

Güçte karakterin sahip olduğu potansiyel diyebiliriz. Meyve yiyerek güçlenir mesela ama o sahip olduğu gücü kullanamazsa o güç işe yaramaz.

İkisi de önemli şeyler aslında. Ama o kadar güce sahip olup bir şey yapamamaktansa, tam potansiyelini kullanmak daha iyidir bence.

Üye silindi 5781

Şimdi böyle bakarsak; 2y sonra ilk adaya girişleri nasıl peki...? Sanji normal girip ağzı açık bir şekilde kadın arıyor... Ama Luffy ile Zoro nasıl...? Luffy kral haki ile adamları bayıltıp güç gösterisi yapıyor, Zoro tek bir kılıçla koca gemi kesip güç gösterisi yapıyor... Oda ilk bunu yaptırdıktan sonra ikisine px aldırıyor ama olay yine ikili arasında komedi... zaten Zoro ben kestim, Sanji ben kafasını kırdım diyor yani komedi üzerinden dönüyor olay ama iş ciddiye bindiğinde adaya girişleri arasında bişe fark var 2y sonra... Serinim başından beri bakıldığında Zoro ve Luffy, irade olsun, aptallık olsun, yol bilmemeleri olsun, supernovalık olsun, aynı sözleri söylemeleri, hazine olarak gördüğü şapka ve kılıç olsun, ve şimdi bile hala Beraber Kaido’ya falan gidiyorlar bunlara bakınca Luffy ve Zoro daha yakın oluyor... Sanji onların arkasında kalıyor her türlü... :D
Buşido valla yoruldum , yoksa cevap verirdim.Bizde geri vites yok gerekirse ilerden döneriz biliyorsun

Tekniklerin etrafa yaydığı tahripten ya da karakterlere yapılan etkiden anlarsın hangisinin daha güçlü olduğunu hemen hemen, çizilişinden belli eder zaten ;

Mesela en ufak örnek, Şu iki saldırıda birbirine benzer pozisyonda ve bariz bir şekilde Hakili Jet Pistol > Bari Bari No Pistol olduğunu gösteriyor

Ayrıca karakter tepkileride bunu az çok belli ediyor zaten, dediğim gibi Çiziliş önemli benim gözümde.

Bu konu çok genişletilebilir. Mesela Luffy'nin attığı HER JET GATTLİNG aynı seviyede değil, buna şu iki örnek gayet verilebilir;

Dediğim gibi çizilişten belli oluyor aşağı yukarı pozisyonlara bakarsak, ÇİZİLİŞ ÖNEMLİ!
Anladım, yani dikkatli okursan manga kendini belli ediyor zaten. Teşekkür ederim.

Tekniğini geliştirirsen bir bakıma güçlenmiş olursun.

Güçte karakterin sahip olduğu potansiyel diyebiliriz. Meyve yiyerek güçlenir mesela ama o sahip olduğu gücü kullanamazsa o güç işe yaramaz.

İkisi de önemli şeyler aslında. Ama o kadar güce sahip olup bir şey yapamamaktansa, tam potansiyelini kullanmak daha iyidir bence.
Tabiki ama max potansiyelini kullanabiliyorsan max gücünü de kullanıyorsun zaten otomatik.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık