Teşekkürler .)
Sanmıyorum... Öyle bir şey olsa önceden de koruyabilirdi..Eğer Edward Newgate ölürse Jimbei'nin Balıkadam Adası'nı koruyabileceğini düşünüyorum. Sonuçta NW'ye geçiş olarak gösterilen çok önemli biryer.
Derkeni mi var hoca... Adam hayatını vermeye hazırdı Luffy için daha ne yapması lazım?hasır şapkaların dostu derkennn
Rica...bilgi için teşekkürler
Sağ ol... Birde mecburen Balıkadam Adası'na gitmek zorundalar...Ben ileri ki bölümlerde Balıkadam Adası ile ilgili bi' arc bekliyorum. Hatta bi' ara forumlarda Jinbei'nin tayfadaki onuncu üye olması falan konuşuluyordu?
Çevrilerde çok güzel bu arada
Hakisi olduğu kesin değil.. Örneğin luffy , 2 logia yendi.. Enelin doğal düşmanı , Crocodile ' ın ise zayıf noktasını bularak yendi. Yani luffy hakili vuruşlar yapmadı.. Ace ateş olduğuna göre , jimbei balık adam zayıf noktası suyu kullanmış olabilir.. Hakisi var demek saçma olur bu aşama da.Olmasa dokunamazdı dolayısıyla beş gün boyunca dayanamazdı.
jinbei de haki var,akainunun magma yumruğunu eliyle bloke etti,akainuya yumruk attı ,magma halindeyken bide,adamın eline bir şey olmadı,demek haki kullandı,etrafta su falan da yoktu.Hakisi olduğu kesin değil.. Örneğin luffy , 2 logia yendi.. Enelin doğal düşmanı , Crocodile ' ın ise zayıf noktasını bularak yendi. Yani luffy hakili vuruşlar yapmadı.. Ace ateş olduğuna göre , jimbei balık adam zayıf noktası suyu kullanmış olabilir.. Hakisi var demek saçma olur bu aşama da.
Akainu'nun magma yumruğunu durdurması ve elinin hâla yerinde duruyor olmasını neyle açıklıyorsun peki?Hakisi olduğu kesin değil.. Örneğin luffy , 2 logia yendi.. Enelin doğal düşmanı , Crocodile ' ın ise zayıf noktasını bularak yendi. Yani luffy hakili vuruşlar yapmadı.. Ace ateş olduğuna göre , jimbei balık adam zayıf noktası suyu kullanmış olabilir.. Hakisi var demek saçma olur bu aşama da.
Yalnızca dişleri ile topu patlatıp hiç bir şey olmamış gibi davranan Arlong'dan daha güçlü birisi için çelik çokda sorun olmasa gerek sanırım. Dediklerin doğru sadece burayı açığa kavuşturmak istedim erkan abi.hadi ace ile su kullanıp savaştı desekki, karada kapıştı adamlar gördük bunu, hatta yerler kırılmıştı
peki magmanın nasıl birşey olduğundan haberin var mı ? ,
magma öyle birşeyki kılıcı saniyede eritiyor yani çeliği...
jinbei ne yaptı peki ? magma yumruğunu durduruyor, ki akainu saldırılarında magmanın patlama şiddetinide kullandığını düşünürsek, sadece varlığı ile çeliği eritebilen bir gücü, direk olarak karşıdan avuçluyor,
bunu haki zırhı olmadan yapmış olmasına imkan yok,
balık adamların derileri daha sağlamdır ama çelikten daha sert olmasına imkan yok sonuçta
tek açıklaması jinbei busoshoku haki kullanabiliyor
İD de attığı yumruklara bakarsanız, sentoumarunun yaptığı itme tekniğine ben az da olsa benzetiyorum üstelik
Su mermileri çarpıştı havada. Onu dövüş olarak yazmışlar. Bende berabere yazdım.Eline sağlık Smoker.Acaba ne ara Jinbei ile Hody berabere kaldı?Hatırlayamadım dövüştüklerini.