Bu beklentiyi olusturan mangaka aslinda.Biliyorsun ki bu adam demir tenekeye beklenti yukleyebiliyor

Grandline kusaginda shinsekai de oldugumuzdan aslinda birazda ufak geliyor boyle durumlar bize.Sana da hak veriyorum ben en nihayetinde fakat beklentinin fazlasi hayal kirikligi olusturuyor insanda.Mingo gibi bir adam bile Rosa ya anca cokebiliyor.Bir de bunun ust modeli olan 30 35 adaya hukmeden tayfalar var.Mingonun tayfa aslinda kotu degildi en azindan meyve yetenegi olarak.Mangaka oyle bir gosterdiki Doff ailesini Wb korsanlari ile karsilastiriliyordu

Zaten sacma sekillerde de harcandi bu karakterler hele ki Haijrudin in ton ton meyvesi kullanicisini harcamasi sacmalikti resmen.Keza baku baku no mi.
Jimbei konusunda ise Pedro Mom in boyle kalibrede bir adami oldugunu bilmiyorum diyerek bazi ip uclari verdi en nihayetinde.Belki de ip ucundan da fazlasi olarak en iyi adami veya adamlarindan biri oldugunu soyletti.Tabi bu durum basta da acikladigim gibi beklentiyi yukseltme meselesi.Bos da cikabilir Jimbei gorup balacagiz artik.