Şu halka bakıp düşman olmamak namümkün....Ben ne diyorsam odur diyorsun hee,seni halk düşmanı keko.
Şu halka bakıp düşman olmamak namümkün....Ben ne diyorsam odur diyorsun hee,seni halk düşmanı keko.
Hiç sanmıyorum. Vergo gibi biri bambuya haki basıp ciddi bir saldırı gücü çıkarıyorsaYetecek. Jinbei'yi yenmeye?
Zoro'nun o çubuğunu alır ters monte eder yahu sen ne diyorsun.
Ey kekomancer sen kimsin ya demek istiyorum ve olayı kapatıyorum.Şu halka bakıp düşman olmamak namümkün....
Zoro'nun kendi gücüne çok vermişsin kral %90 kılıç %10 Zoro'nun hakisi ,gücü, azmi, bunca yıl çalışması falan daha mantıklı gibi.Ben Zoro fanlarını da Zoro haterlarını da çok seviyorum foruma en büyük rengi katan bu iki gruptur bu iki grup olmasa renksiz temasız bir şey olur bu forum sıkıcı olur.Sana da en sağlam Zoro haterı ödülünü verirdim ama seni zorlayacak çok adam var ama iyi gidiyorsun güzel bir atak geldi senden bu %40 ve %60 oranlarıylaZoronun gücü taş çatlasa %40 haki ve saf güç %60 kılıçtır.
Vergo'nun silahı çünkü o. Onun üzerinden gelişmiş. Zoro ise kesici olduğu sürece sıkıntılı. Çubuk ile Usopp yener.Hiç sanmıyorum. Vergo gibi biri bambuya haki basıp ciddi bir saldırı gücü çıkarıyorsa
Zoronun ondan aşağı kalacak durumu olduğunu sanmıyorum. Tabi vergoyu zorodan üstün görüyorsan bilemem.
.
Güzel diyorsun tamamda. Zoro kesici saldırılar yapmasa dahi o tip bir silahla rakibe vurduğu zaman vereceği darbeden kaynaklı hasar gerçekten fazla olur. Sonuçta rakibini sadece slash ile yenmiyor zoro. Kılıcı bedenine degdiripde savaşıyor. Jinbeinin elide armut toplamayacak tabi. Ama haki olarak zoro > jinbei diye düşünüyorum. Dayanıklılık dersen ben zoro derim. Ancaj jinbejde çok dayanıklı bir karekter. Yani tartışmaya açık. Dövüş çok uzar ama bu şekilde bile zoro alır. En azından düşüncem bu yönde.Vergo'nun silahı çünkü o. Onun üzerinden gelişmiş. Zoro ise kesici olduğu sürece sıkıntılı. Çubuk ile Usopp yener.
Adam Big Mom'ın kılıç darbesini savunuyor fazla zarar almadan. Zoro çubukla ağır hasar verecek.Güzel diyorsun tamamda. Zoro kesici saldırılar yapmasa dahi o tip bir silahla rakibe vurduğu zaman vereceği darbeden kaynaklı hasar gerçekten fazla olur. Sonuçta rakibini sadece slash ile yenmiyor zoro. Kılıcı bedenine degdiripde savaşıyor. Jinbeinin elide armut toplamayacak tabi. Ama haki olarak zoro > jinbei diye düşünüyorum. Dayanıklılık dersen ben zoro derim. Ancaj jinbejde çok dayanıklı bir karekter. Yani tartışmaya açık. Dövüş çok uzar ama bu şekilde bile zoro alır. En azından düşüncem bu yönde.
Zoroda iki yonkouyu korkutacak saldırılar yapıyor. Sonuçta o haki zorodan çıkıyor. Kılıçta gözüküyor. Uzun vadede aynı hakiyi çıkarır.Adam Big Mom'ın kılıç darbesini savunuyor fazla zarar almadan. Zoro çubukla ağır hasar verecek.