Tutturmuşlar kasıntı diye. Sanki Zoro, Robin falan çok güler yüzlü. KF hiçbir şeyi beğenmeme timi var forumdaLa ne troll yorumlar var be. He kardeşim koca Oda 20 yıl sonra serinin gidişatını değiştirecek ve seriyi karanlık bir havaya bürüyecek. Kaldı ki Jinbe her yerinden ciddiyet akan birisi değil tayfanın yanında. Tayfa gülerken birden müdahale edebilir mi? Evet. Ama onu da Zoro'nun water 7 de yaptıkları gibi düşünebiliriz. Usopp konusundaki Luffy'ye uyarısını kastediyorum.
Şunu garanti edebilirim Jinbe diğer hasır şapkalar kadar komik olacak. Tayfaya ayak uyduramaz diyenleri gördükçe sinirden hopluyorum burada. Aynen, "Güleni döverim, akıllı olun." diye gezecek sunnyde.
Ayrıca şunu diyeyim Jinbe sürekli uyarıda bulunacak ama Luffy ve diğerleri Law'da yaptıkları gibi işi trolle vuracaktır. Yani uyarıdan bile komik sahneler çıkaracaktır Oda. Tayfa "Tamam Jinbe artık ciddiyiz." demez zaten asla. Neyin derdindesiniz anlamadım ki.
En kısa sürede ölmesi lazım.
Bu balık olmasaydı bilgi haznemizin yarısı olmazdı. Ansiklopedinin vücut bulmuş hali.Mümkünse ölsün