Ben de 7 milyon insandan dayak yediği yeri atayım istersen :/Ya sanjiyi boşverin o sadece bir aşçı. Şimdiye kadar ney yaptı ki veya ney yapabilir ki. jinbe kesinlikle gelmeli ve acayip ihtiyacımız var ona çünkü jimbein ayağı kırılmıyormuş.
Sanji hem aşçıdır hemde mert bir adam gibi adam ve aynı zamanda üçlünün parçasıdır jimbei gelirse 4. Olarak gelirYa sanjiyi boşverin o sadece bir aşçı. Şimdiye kadar ney yaptı ki veya ney yapabilir ki. jinbe kesinlikle gelmeli ve acayip ihtiyacımız var ona çünkü jimbein ayağı kırılmıyormuş.
Öyle bakarsak dövüşmesi gereken kalmaz tayfada Zoro ve Luffy dışında. Meslekler var evet ama korsansan dövüşeceksin.Sanji'nin olayı başından beri aşçılıktı, hayali dahi öyle. Bu adamın yapması gereken şey dövüşmek değildi, hiçbir zaman da olmadı. Jinbei, gerekli, her şeyiyle.
Ben de zaten dövüşmemesi gerektiğini söylemedim fakat arkadaş nedense içerlenmiş duruma. Kendisine de yakıştıramadım.Öyle bakarsak dövüşmesi gereken kalmaz tayfada Zoro ve Luffy dışında. Meslekler var evet ama korsansan dövüşeceksin.
Adam efsane ya. 400'den yüksek olduğu söylenmişti ama muallak. Her halükarda Zoro'dan da yüksek ödülü.@amaneden Ayrıca Jinbei'nin şu anki ödülünün Luffy'den yüksek olma ihtimali olabilir mi? 400 küsürlü bir ödülü vardı en son sanki. BM'nin adamı olarak aktif rol oynadı. Tayfada net. Gelirse ödül olarak ya 1 ya da 2 olur. Zoro'da şimdilik arka planda kalır. CV'si bayağı dolu balık arkadaşımızın -ırkçı değilim lütfen-.
BAA yı korumak.Jinbe'nin amacı ne ?
Yanına kimin için dayak yediğini de yaz amaBen de 7 milyon insandan dayak yediği yeri atayım istersen :/